Kesäyön hullutukset on aloitusten suhteen tulleet viimeiseen päiväänsä. En tosin vielä tiedä mitä tänään aloittaisin viimeisenä työnäni, tuossa on lankoja iso kasa ja monen monta suunnitelmaa päässä... että minkä niistä sitten valitsisi!? Nimittäin sittenhän näiden aloitettujen töiden parissa varmaankin tulee enimmäkseen aikaa vietettyä, että saan ne kaikki valmiiksi heinäkuun loppuun mennessä. Täytyy kyllä sanoa, että mielestäni tänä vuonna työni ovat todella hyvällä mallilla, esim Ellan neuletakki on lähes valmis (tosin sitten se mielestäni ärsyttävin osuus eli osien toisiinsa kiinnittäminen)

Juhannuksen kunniaksi - Oikein mukavaa Juhannusta kaikille - ajattelin laittaa tähän erikseen KYH#18 työni. Tädin patalapun.Tämä patalappu virkataan kahdesta palasta, jotka hauskasti virkataan lopuksi kiinni toisiinsa. Jos sinulla on tietoa mallista tai muusta siihen liittyvästä, olisi kiva lukea siitä kommenteissa. Yläkuvassa on lahjaksi saamani patalappu, olen sitä huolella säilyttänyt ja luultavasti sen pariakin, vaikka en tiedä missä se on... niin jossain se on täällä kotona tallessa.

KYH yhteenveto postaukseni on aika hyvällä mallilla myös. Paitsi sen osalta, että kun tälläinen tohelo omistaa kaksi kameraa ja niissä on erilaiset välijohdot, ja sitten ottaa molemmilla kuvia (miten akussa sattuu olemaan virtaa)... niin sitten huomaa jossain vaiheessa toisen johdon olevan hyvässä tallessa... ;) Päivitän kuvat, kunhan johto löytyy. Tai sitten otan uudet kuvat. Katsotaan nyt.

Mukavaa keskikesän juhlaa!

t. Minna