Tällä viikolla ollaan laiteltu pihaa kuntoon. Mika haki joku aika sitten multa-, sepeli- ja kuorikuormat ja nyt on niitä sitten yritetty kadottaa tontille.

Tänään tehtiin loppuun etupihalle kodinhoitohuoneen ikkunan alle "saniaiskukkapenkki", kukkapenkki on enimmäkseen varjossa, ihan aikaisin aamulla aurinko paistaa siihen vähän aikaa. Kukkapenkkiin istutettiin kaksi kuunliljaa, golden tiara, jotka haettiin Loimaan Multasormesta perjantaina. Saniaiset on kaikki omalta tontilta siirrettyjä, pois tulevien polkujen ja käytävien alta.

Tässä sitten tämä minun torstai-illan puhde, rakensin 80 cm leveän sillan ojan yli, menee "mustikkametsään" ja sillalle annettiin nimeksi lasten toimesta "Mustikkasilta". Sillan rakensin kierrätyspuusta, eli raksan tellingeistä.

Tässä vähän takapihan penkereen kukkapenkkiä, etualalla tänään ostetut keijuangervot, ne on ostettu Ellalle "palkaksi", koska hän on ollut niin ahkera puutarha-apulainen pihahommissa ja kasvihuoneen hoidossa. Vähän huonosti näkyy, mutta sitten siinä on pari kultatyräkkiä, lamohietakirsikka keskellä takimaisena ja oikealla mansikkaa ja rakuuna. Tämäkin kukkapenkki on tänä kesänä vasta perustettu, viimekesänähän ei pihatöitä juurikaan tehty.

Mutta nyt on vähän puuhailtu pihahommissa ja on tosi kiva kun saa näkyvää aikaan.