Tänään ovikello soi ja siellä takana seisoi postinkantajamme. Hänellä oli kainalossaan paketti minulle. Ihana yllätys, niin häneltä, että päätti tuodakin paketin kotiovelle, kun näki auton pihalla... niin myös ihana yllätys kierroksen 10 Salaiselta Leivonta Ystävältäni <3

Paketissa oli taas vaikka mitä ihanuuksia! =) Kiitos, kiitos!!

Ensinnäkin oli aivan ihana kortti, joka pilkistää hieman kuvassa vasemmalla. Siinä oli tervehdys minulle, liikutuin kyyneliin. Kiitos Sinulle, olet todella ihana Salainen Ystäväni. Kauniit sanasi jäävät mieleeni kauniina muistona ja kortin säilytän hyvässä tallessa, jotta voin sitä katsella aina, kun haluan muistaa miten paljon hyvää maailmassa on.

Sitten paketista paljastui:

*Vaahtokarkkeja :p

*Vihreää sray -väriä... kiitos kiitos taas! Tämä on niin ihanaa!

*Hauskoja pieniä Ankkalinna-aiheisia koristeita.

*Cuisipron hauska juna -pikkuleipämuottisarja, jossa samassa paketissa on veturin, vaunujen ja pikku yksityiskohtien muotit. Muotit on tosi hauskat ja suunniteltu niin, että ne pysyvät näpsästi yhdessä säilytyksen aikana.

*Städterin aivan supersuloinen iso nalle pikkuleipämuotti. Ellan kanssa kun availtiin yhdessä taas pakettia, niin neiti alkoi heti suunnitella miten hän tuolla sitten leipoo ainakin tuhat piparia synttäreilleen. (Onneksi siihen on aikaa, kun on vasta lokakuussa ;) )

*Städterin rusettimuottisarja. Aina näitä olen katsonut ja ajatellut, että pitäisi hankkia... ja nyt minulla on sellainen. :D

*Garlic card, valkosipulikortti. Tämä on tosi kätevä, kokeilin heti. Saa tosi hienoa valkosipulimurskaa ja sitten vaan pikainen pesu hanan alla. Hieno keksintö, en ole ennen törmännytkään moiseen.

*Sitten kaksi laatikollista L kokoisia muffinssivuokia, raaskiiko näitä edes käyttää, kun ovat niin nättejä. <3

*ZAK 'in kukkakulhosarja, ihana kevään kirkkaissa väreissä. Neljä sisäkkäin pinoutuvaa kukan mallista kulhoa. Nämä ja se viimeksi saamani tarjotin tulevat herättämään kiinnostusta ja ihastusta kahvipöydässäni jatkossa. Tai siis tarjotin onkin jo ollut monella hämmästelyn aiheena ja sitten on vielä enemmän ihmetelty, että mikä kumman SLY ja oikeastiko ihmiset lähettelevät toisilleen salaisia yllätyksiä. En tiedä mitä ovat SLY:stä ajatelleet ideana, mutta tarjotinta on paljon kehuttu. Jopa mies kehui sitä ja se on paljon, koska hän yleensä vaan vitsailee vaimon "kupeista ja kipoista".

*Ruusun tuoksuisia lämpökynttilöitä, ihana tuoksu täyttää nyt jo koko kodin.

*Ihania vaaleanpunaisia kahviservetteja. Minulla onkin kohta syntymäpäivä, joten nämä tuli kuin tilauksesta sitä varten.

*Ja sitten, kolme pussia siemeniä!!! Laventelia, auringonkukkia ja punajuuria. Kiitos myös näistä, näille tosiaan aina on käyttöä ja niistä on hyötyä ja iloa koko perheelle taas.

Ja sitten se paljastus. Kuka näiden ihanien yllätysten takana oikein on? Arvelin heti alkuun, että saan varmasti selville lähettäjän postileimojen perusteella. Mutta koska en tiennyt heti kuka lähettäjä voisi olla, päätin, etten ala aktiivisesti etsimään vastausta. Toivoin, että salaisuus ei paljastuisi ennen viimeistä yllätystä. Ja vaikka katselin SLY -blogissa toisten paketteja ja leipomuksia, en saanut vihiä omasta SLY:stäni. Tietoisesti päätin olla selaamatta vanhoja kierroksia toistaiseksi, josko vastaus voisi löytyä sieltä. Vaikka ajoittain kiusaus oli suuri. Nyt olen iloinen, että toimin näin ja salaisuus säilyi loppuun asti.

Ihanien yllätysteni takana on ollut tällä kertaa nami-hiiri  ja haikein, mutta samalla iloisin mielin sen tässä nyt paljastan teille muillekin.

Kiitos nami-hiiri! Olet ollut niin ihana SLY. Olet todella yllätyksilläsi piristänyt viime kuukausiani niin paljon, etten pysty sitä mitenkään sanoin kuvaamaan. Koko perheemme on iloinnut hyvästä onnestani, että juuri Sinä satuit ystäväkseni. Kiitos kaikesta, yllätyksistä, ihanista sanoistasi ja kaikesta. Iloista kevättä ja kesää pian sinne Sinulle.

Ystäväsi:

Minna