Eilen postipoika, tai itse asiassa taitaa olla nykyään tyttö, oli pudottanut pakettikortin postilaatikkooni. Ja kun sain työpäivän tehtyä, ehdin vielä nipin napin postiin pakettia noutamaan. Ja tottahan avasin paketin heti, Mika kun oli kuskina... ja paketti sylissäni, niin eihän sitä voinut kotiin asti odotella =)

Elokuun teemana oli Makuja täynnä/ Puutarha ja Slyni mieleen oli tullut omenat! Ja omenien seuralaiset vanilja ja kaneli. Ja näistä ajatuksista SLYni oli koonnut todella kivan yllätyksen.

Paketti sisälsi:

*Kuivattuja omenia

*Vaniljakastiketta

*Luomukanelia, ceylonin kanelia, joka olikin melkein loppu. Viikonloppuna etsiskelin sitä Prismasta, koska siellä on ollut ennen myynnissä myös Meiran reilun kaupan ceylonin luomukanelia... vaan eipä ollut nyt ainakaan hyllyssä. Pidän tämän mausta niin paljon enemmän kuin siitä kassiakanelista ja onhan sen terveyshaitoistakin ollut paljon puhetta julkisuudessa, niin mielummin tätä turvallista vaihtoehtoa käytän. Ja kun tästä ceylonin kanelin tuoksusta tulee lapsuuskin mieleen <3 (Kannattaa muuten vertailla eroa oman puuron, viilin, omenapiirakan päällä ellei vielä ole vertaillut)

*Satiinitomuväriä

*Muffinssivuokia syksyisillä ja hedelmäisillä kuvilla, tosi nättejä ovat. Syksyaiheet menevätkin heti käyttöön, ajateltiin nimittäin pitää viikonloppuna venetsialaiset juhlat, eräänlainen grillikauden päätös meillä... näihin teen jotain kivoja muffareita niitä varten.

*Pentikin servettejä, kauniita! 

*Pussillinen jugurtti- ja suklaa mustikoita, hedelmiä ja pähkinöitä. Hyviä olivat, menivät samalla kun pakettia ihasteltiin porukalla.

Ja kiva syksyinen korttikin oli mukana toivotuksineen. Kiitos SLY kivasta paketista ja oikein jännittävää syksyä myös Sinulle. 

Minna