Menin postiin postittamaan yhtä pakettia, kun Maarit sanoi, että hei Minna täällä olisi muuten sullekin jotain... ja Annille myös.

Ja mikäs se siellä olikaan, minun kesäkuun SLY postini! =) Äkkiä vaan kotiin sieltä sitten, meinasi jäädä se Annin posti sinne tiskille (mitä lie voitti arvonnassa Apulannan fanipaitoja kolme kipaletta ja cd:n... oishan ne mullekin kelvanneet, mutta ei sopineet... siis paidat päälle)

Kotona sitten innolla pakettia avaamaan, kaikki muksut tietty siinä ympärillä silmät tapillaan... saitko äiti hiustenkuivaimen, oli semmosessa laatikossa nimittäin... voi kun minua nauratti muksujen ilmeet. 

Paketista paljastui ihana yllätys, makumatkalle Italiaan tästä nyt sitten on lähdettävä. Oli nimittäin kaksi herkulliselta kuulostavaa reseptiä: Neidon suudelma Baci de giulietta ja Italialaiset suklaa-pistaasikorput Biscotti. Sitten oli tietysti tarpeita näiden valmistamiseen:

*Luomu vehnäjauhoja, tosi kiva, itse ei meinaa raaskia luomua ostaa, aina vaan se isoin ja halvin paketti.

*Mantelijauhetta

*Leivinjauhetta

*Vaniljajauhetta

*Pandan Hurmaava Tumma suklaalevy

*Fazerin taloussuklaata

*Pistaasipähkinöitä

*Kauniita lautasliinoja, joissa kesäisiä kukkia

*Mukana myös soma pupu-kortti SLYni terveisten kera.

KIITOS SLY:lleni IHANASTA ITALIA YLLÄTYKSESTÄ!

Pitää kokeilla ainakin noita neidon suudelmia pikapuoliin, kunhan kevätpäätöshässäkästä hieman palaudun. Jännityksellä jään odottamaan mitä ihanaa seuraavaksi keksit =)