Sain Suurenmoisen blogin tunnustuksen Birgitalta, Maalla on mukavaa blogista . Kiitos mukavasta huomion osoituksesta. Birgitan blogi onkin aivan ihastuttavan suurenmoinen, käykää tutustumassa! Hänen nypläystaitoaan ei voi kuin ihastella. Ja kun maalla on tosiaan niin mukavaa <3, ja hänen Leevi kisuli seikkailee blogissa myös, etenkin meidän Eeliksen riemuksi.

No, mutta, tunnustuksen saajan tulee vastata viiteen kysymykseen ja laittaa tunnustus eteenpäin viidelle.

Kysymykset kuuluvat:

1. Koska aloitit blogin?

Ensinmäisen blogini aloitin 15.11.2007, siinä kirjoitan pääasiassa talomme rakentamisesta. Tämän Ryytimaablogin aloitin 6.1.2009.

2. Mistä kirjoitat blogissasi, mitä se käsittelee?

Aika vaikea kysymys, pääasiassa esittelen käsitöitäni ja leipomuksia, ja teksteihin sujautan pieniä paloja perheemme kuulumisia. Mutta oikeastaan vieläkään en tiedä mitä haluaisin blogissani käsitellä, eli kirjoittamiseni ei ole kovin suunnitelmallista, eikä siinä ole tavoitteita suuntaan jos toiseen. Joskus mietin, että blogia pitäisi jotenkin kehittää. Siitä syystä esim. aloitin jossain vaiheessa leivontablogini, mutta ei se palvellut minua ja nythän en ole sitä juurikaan päivitellyt. Helpompaa kun kaikki on täällä. Paitsi, että valokuvablogini, se kuuluu selkeästi omaan osastoonsa ja on luonteva siellä.

3. Mikä seikka tekee blogistasi erilaisen muihin blogeihin nähden?

Bloginihan on  varmaan aika tavallinen, käsitöitä ja leipomuksia, mikä niistä tekee sitten erilaisen... varmaan se, että ne ovat juuri minun juttujani, ja taustalla pyörii oma rakas perheeni. 

4. Mikä sai sinuta aloittamaan blogin kirjoittamisen?

Rakentaminen, se oli tärkein juttu ekan blogini kohdalla. Mutta tämän Ryytimaa blogin syntyyn vaikutti eniten ystäväni Intsu, jonka ihanuuksia ja kuulumisia seurailin täällä vuodatuksessa raksa-aikana ja jossain vaiheessa päätin, että kun talosta ei ole enää niin paljon kerrottavaa, alan pistää esille aikaansaannoksiani. Joskus nimittäin minusta tuntui, että en saa enää mitään aikaiseksi. Yritin eninmäkseen todistella itselleni, että olen tehnyt kyllä kaikenmoista. Elämä oli kovin haastavaa, oli monenlaista vastusta lasten asioissa ja oma olo oli aika väsynyt ja tuntui, että ei mistään oikein tahdo mitään tulla. Eli oma henkireikähän tämä oli oikeastaan. Itselleni tehty. Ja sitten ajattelin, että ehkäpä se Intsukin sitä sitten lueskelee joskus. 

No, myöhemmin huomasin blogimaailman kaiken maailman ihmeelliset mahdollisuudet, erilaiset haasteet ja vaihdot: SLY, SNY, Sukkasato, Lapaskuu, yllätysvaihto, Taikapallo, palstaprojektia puuhailin pitkään, blogi oli niiden kannalta erittäin tärkeä kanava. Innostun tosi kovin kaikista tälläisistä yhdessä puuhailuista. Nyt tuoreimpana juttuna ilmoittauduin mukaan juuri JÄMÄKUUHUN.

5. Mitä haluaisit muuttaa blogissasi?

En oikeastaan mitään, mutta ihan varma on, että jos jollain on hyviä ideoita blogini suhteen niin innostun niistä. =)

Toivon, että kaikkien olisi helppo aina kommentoida blogiini ja antaa ideoita, kysyä mitä mieleen tulee. Ja minulle voi aina laittaa tulemaan myös sähköpostia, ihan mistä vaan. Ihanaa, kun on saanut ihan uusia ystäviä näin blogin kautta, toivon saavani uusia ystäviä myös jatkossa.

Jaan tämän tunnustuksen viidelle seuraavalle suuremmoiselle:

Tämä ei ole ihan helppo tehtävä, sillä lueskelen jatkuvasti toinen toistaan suurenmoisempia blogeja.

Mutta ensimmäinen on helppo mainita, koska hänen ansiostaan tälläinen Ryytimaan reunan tarinat lähti alkuun:

Intsu

Toisena tämän tunnustuksen haluan antaa Riinalle:

Mökkihöperön pöperöt -blogiin

Kolmas tunnustus kuuluu Annelille:

Annelin käsityöt -blogiin

Neljännen haluan antaa Piialle:

Kätevän emännän tekeleet -blogiin

Viides menee Janetille:

Janetin lankakassiin

Moni suurenmoinen jäi mainitsematta, mutta kaikki te olette yhtä suurenmoisia bloggaajia ja on ihanaa nähdä kaikkea mitä olette saaneet aikaan ja kuulla mitä teille kuuluu.

Minna