Olen varmaan unohtanut kertoa, että meillä on ihan oikea koulukoti! Totuus Ellan tapaan. Ostettiin nimittäin jo syksyllä Kyrön koulun touhumarkkinoilta kolme pulpettia. Oikeastaan siksi, että tosi kiva fiilistellä, kun on itsekin ko. pulpeteissa istunut ainakin parin luokan ajan. Ja sitten vähän siksikin, että onhan se kiva, kun on keittiön ikkunan alla lapsilla mukava paikka tehdä läksyjä ja askarrella.

Pulpetin päällä on kynäpurkin lisäksi Ellan kerhoaskarteluja, iso enkeli ja puu. Ikkunan välissä on myös Ellan tekemä enkeli kurkkimassa, tämä enkeli oli myös Karinaisten kirkossa Mikkelin päivänä. Siellä tosin tämä enkeli kurkki kirkkoväkeä virsitaulusta. Toisessa ikkunassa on itsenäisyyspäivän kynttilä.

Ajatuksen juoksua Ellan tapaan: "Äiti, sinä voit olla opettaja." "Ja hei! Isä voi olla rehtori ja sitten isä sanoo, että nyt tuli jälki-istuntoa! ja jälki-istunnossa joutuu menemään teidän huoneeseen." Juupa juu =)

Sain tänään myös kivan yllätyksen postin mukana.

Pami kävi joku aika sitten visiitillä blogissani. Häneltä oli loppunut punainen virkkuulanka kesken, eikä sitä enää löytynyt kaupoista, mutta minullapa sattui sitä olemaan vielä vähän jäljellä. Miten mukavaa, että pystyin olemaan avuksi. Ja tänään tosiaan postissa tuli kirje, jonka sisältä löytyi ihanan näköisiä kukkakynttilöitä, suklaata ja kortti, jossa teksti "Kukaan ei vielä ole vahingoittanut silmiään katsomalla asioiden valoisia puolia." Ja se on kyllä niin totta.

Kiitos yllätyksestä Pami ja mukavaa joulun odotusta myös Sinulle!