Mieli haikeana, sillä nyt se on ohi, tämä kevään SNY kierros. Tänään saapui pakettikortti ja ruuan jälkeen kävimme Ellan kanssa kylillä viemässä muutaman kirjeen postiin ja hakemassa tämän, taas kerran niin kauniisti paketoidun yllätykseni.

Paketin sisältö on myös mitä ihanin! Tykkäsin heti avatessani väreistä, ne saivat hyvälle tuulelle. Tosi ilahtunut olen erityisesti tästä SNYni ompelemasta puikkopussista ja projektipussukasta. Olen todellakin ollut puikkopussin tarpeessa jo pitkään kaikkine järjettömine määrineni puikkoja, tämä pussukka tulee ihan heti käyttöön. Projektipussukalle on tietysti myös käyttöä, tuohon sujautan ekana keskeneräisen virkkuutyöni.

No, sitten paketista löytyi myös käytännöllinen puikkosuoja, joka myös hyvin tarpeeseen tuli.  Kivat KnitPron 15 cm pitkät 2½ puikot, joilla varmaan voisi vaikka kokeilla neuloa tuota aivan mahtavan punaista Schoeller&Stahl Fortissima Mexiko cotton stretch lankaa. Ekaa kertaa on tätä lankaa käsissäni, vaikuttaa kivalta. HelloKitty pehmofiguuri ja puisia HelloKitty nappeja, oih <3 ja suklaata, tämä Caribbean on muuten tosi hyvää! Toivottavasti se jää pidemmäksi aikaa Maraboun valikoimiin.

Virkkukoukkusen kortissa viimein paljastus, kuka on ollut näiden kaikkien mukavien pakettien takana. Enkä kyllä olisi arvannut, nimittäin Jossu, Jossun puuhailut blogista. Eipä ole paljon aikaa, kun kävin katselemassa siellä sellaista Näyttely postausta. Siinä oli ensinnäkin mahtavia juttuja esillä, mutta tietty kirjaston sijainti kovasti kiinnosti, kun isäni on Rekijoelta syntyjään ja Kiikala on sitä myötä tutuksikin tullut, niin hetihän se kirjaston nimi silmääni osui.

Oikein lämpimät kiitokset Sinulle, Jossu, kaikista mukavista lähetyksistäsi. Jäi tosi hyvä mieli tästä ekasta SNY kierroksesta. Mukavaa kesää, KYH:äilyissäkin ollaan yhdessä mukana ja sehän starttaa (apua) jo huomenna, eli täällä blogimaailmassa varmasti jatkossakin törmäillään. Kiva juttu! =)

Minna

Kiitos myös Monnalle, joka oli oma muistettavani ringin aikana, oli mukava tutustua myös Sinuun blogisi kautta.