Tämä on nyt jotain ihan muuta... koska minua alkoi niin paljon huvittamaan perunoita kuoriessani. Jostain kuulin mielessäni lapsen äänen kysyvän: "onko tämä nyt sitä pussimuusia vai oikeista perunoista?" Ja ajattelin, että hei, tässähän on sitä ihan parasta pussimuusia. Sillä muovipussissahan nuo perunat kaupasta kotiin toin, eli siis perunapussimuusia.

Rosamundaa tällä kertaa löytyi siitä pussista =) Kuorin, pilkoin neljään osaan ja laitoin kevyesti suolattuun veteen kiehumaan.

Pistin tulen pesään ja keitin perunat kypsiksi, kaadoin veden pois, lisäsin suolaa, voita ja laktoositonta maitoa, pikkusen nuijasta, no, eihän näin jauhoiselle perunalle tarvitse kuin vähän näyttää nuijaa.

Muusin kanssa tarjolla Korpelan maksapihvejä, parhaita mitä tiedän, puolukkahilloa (ja siinä on marjat, vaikka onkin omaa tuotantoani) ja kurkkua.

Naurettiin Ellan kanssa oikein makeasti, kun tehtiin pussimuusia tällä tapaa. Mutta nyt kyllä pitää mennä tekemään vähän pientä klappia, että saadaan jatkossakin ruokaa tehtyä puuhellalla. 

Ai niin, sen verran vielä, että viikonloppuna meillä kävi odotettu vieras, siskoni, ja leivottiin häntä varten suklaakakku.

Ohje kakkuun löytyy Ulla Svenskin Juhlaleivonnaiset kirjasta. Päällä uutuus Dr.Oetker Summer koristerakeita ja suklaakarkkeja.