Joko nyt on riittävän syksy, että voi lämmittää leivinuunin? Tätä olen miettinyt pari päivää ja vaikka on tosi kiva, että on lämmin syksy, olisi kiva päästä takkaakin lämmittämään.

Tänään me Ellan kanssa lämmitettiin takkaa, ihan vähän. Ihan vähän tarkoitti sellaista määrää, että saatiin leivottua pizzaa lounaalle.

Täytteenä: tonnikalaa, katkarapuja, oliiveja, omia pikkutomaatteja, ananasta ja mozzarellajuustoraastetta. Vielä ei ainakaan ole tuvassa ihan hirveän kuuma :D Saas nähdä mitä on illalla.

Edellispäivänä meillä oli vuorossa taas Yhteishyvän ruokalehti reseptikokeilu. Tällä kertaa kokeiltiin Lindströmin minimurekkeet (5/2008)

Resepti hieman soveltaen, käytin tavallista hylakermaa, paahdetun sipulin korvasin sipulijauheella ja kapriksen maustekurkulla. Mutta vähän sinne päin siis kuitenkin :) Ihan lindströmin makuisia oli, mutta ei sykähdyttävä. Lisäksi oli kastiketta (pussi sellaista), oman maan kurkkua ja perunaa. Ja huomatkaa lautanen! Kirpparilta joku vuosi sitten tein tuollaisen löydön. Kuusi täysin priimakunnossa olevaa lautasta ja samaan sarjaan tarjoilukulho. Tykkään noista, mutta kun niissä on kultaus, niin en viitsi kovin usein käyttää (laiska tiskaaja).

Sukkasatoakin on! Ja näiden lisäksi on uutta tulossa. Samalla ohjeella tyttösen sukat Novitan Tico Ticosta, kuin ne tossujen kanssa olleet ruskeat sukat.

Harmi, etten neulonut omaa kokoa, värit on mielestäni niin kivat. Tosi kivoja sukkia on toisillakin siellä sukkasadossa valmistunut. Toinen toistaan upeampia malleja... ihana juttu tuo tempaus, saa uusia virikkeitä. 

Ihanaa viikonloppua kaikille! Mahtaiskohan puolukat olla jo kypsiä?