Tässä vielä muutama pari tumppuja, ehtivät mukaan lapaskuun tempaukseen. Tuonne jää tosin vielä muutamat keskeneräiset odottelemaan valmistumistaan.

Omat huovutetut lapaset. Nämä neuloin Novita Puron Metsä langasta, puikot oli numeroa 8 ja ohjeen otin Novita lehdestä Syksy 2009. Neuloin miesten koon mukaan, koska on tämän Puron kohdalla näitä huovutuskokemuksia siihen suuntaan, että kutistuu enemmän mitä tarvitsisi. Onneksi neuloin näin, koska näistä tuli juuri ja juuri hirveän venyttämisen jälkeen omaan M-kokoiseen käteeni sopivat.

Mutta nyt viimein mulla on omatkin tämmäset huovutetut tumput, lapsillehan neuloin lähes kaikille omansa joku vuosi sitten, kun kolme heistä oli lähdössä partion talvileirille. Siellä olikin huopatumput tarpeen, vierailupäivänäkin oli -28 astetta pakkasta. Enkä muista, että koko leirin aikana olisi -15 astetta lämpimämpää ollutkaan.

Sitten vielä nämä. Novitan 7 veljestä langasta neulotut kämmekkäät. Puikot olivat numeroa 3½. Nämä tulevat lahjaksi. Mallina käytin Ullan Saltkråkania, vähensin muutaman silmukan tuosta helmineuleosuudesta. Mielestäni näistä tuli tosi upeat! 

Sitten vielä Ellan Ailit, lankana Novitan wool ja baby. Ovat tosi pehmoiset kyllä. Puikot oli numeroa 3.