Viikko on kohta taas hurahtanut ohi, valtava miten tämä aika menee vauhdilla. Maanantai meni tapettiostoksilla. Tiistaina luin ja keskiviikkona kävin suorittamassa Turussa Hygieniapassikokeen (täysillä pisteillä). Torstaina kärvistelin migreenissä ja perjantaina oli partsa. Eilinen ja tämä päivä on asennettu laminaattia raksalla.

Ja sitten, jossain siinä noiden välissä olen mm. kylvänyt päivänsinet ja ohrat, herneenversoja, ja ennen kaikkea sain nämä omat lapaseni valmiiksi. Lopultakin sain niihin värit, jotka sopii omaan makuuni. No, kyllä niitä purettiinkin sitten jo aika monta kertaa ennen kuin tähän päästiin.

Nämä taitaa jäädä kevään viimeisiksi käsineiksi, vaikka lunta satoikin aivan hirmu kinokset viime yönä.

No, kinoksia tai ei, Ellan ja minun perunanvarret pukkaa kukkanuppua. Jouduttiin viemään meidän perunankasvatusprojekti raksalle ja siellä ne nyt on keittiön ikkunalla Mikan työkalujen ja piirrustuksen keskellä. Kun täällä oli niin pimeää, että ei ne perunat kasvaneet kuin vartta vaan. Mutta nyt on nupulla. En minä tiedä mitä niistä tulee ja kauanko niitä tuossa pidetään, mutta pidetään nyt ainakin vielä... kun eivät ole tiellä, eikä hullummilta näytä soikossa.

Huh huh, kaikkea sitä ihminen tekeekin, vaikka onhan me ennenkin perunoita sisällä kasvatettu, mutta silloin vähän isommassa astiassa (muoviämpärissä) ja syömistarkoituksessa.