Tiedättekö mikä on maailman laadukkainta aikaa? Se, että saan olla miehen kanssa ihan kahden... sitä ei ihan kamalan usein tapahdu. Tänään vietettiin laatuaikaa kirppiksellä ja ostettiin vähän tuliaisia kotiin viemisiksi.

Rasiallinen erilaisia ruokailuvälineita ja pari veistä. Etenkin tuo ala vasemmalla oleva ruotsalainen kuorimaveitsi oli hauska löytö. Aina kun sanotaan, että siellä puhutaan vasenkätistä (en tiedä oletteko kuulleet tälläistä vitsin tynkää), niin tämä kuorimaveitsi käy vain oikeakätiselle.

Sitten 6 kpl isoja Sorsakosken ruokalusikoita, jotka aivan kuin uusia. Kuvassa näyttävät kovin naarmuisilta, mutta eivät ole tosiaankaan. Sitten kahvilusikka ja haarukoita ja veitsiä, Sorsakoskea pääasiassa, mutta pari jotain muutakin sorttia. Ja sitten tämä ala oikella oleva hauska työväline, jota Mikan kanssa arvuuteltiin mikä se olisi?! Mika sanoi, että sillä varmaan tehdään voista sellaisia hienoja ruusukkeita. Itse ensin ajattelin, että joku melonin koverrusveitsi tai muu, koska on niin terävä.

Auttakaa nyt hyvät lukijat ja kertokaa mitä tällä kuuluu tehdä? Ettei jää turhan pantiksi lojumaan. =)

En yleensä kerro mitä ostokseni kirpparilla maksaa, mutta kun joku siellä  nyt sitäkin miettii, niin voin sanoa, että ihan muutamalla kolikolla tästä selvittiin :)