Monilla on ollut blogeissaan hauskoja kuvia tämän haasteen merkeissä. Aquasun:n keittiössä esimerkiksi on hieno kuva askartelutyöstä. Teki mieli itsekin lähteä mukaan, mutta hieman epäröin koska ei mitään havaintoa mikä voisi olla neljäs kansioni... olen varsinainen kansioiden tekijä nimittäin, niitä on todella paljon.

Nooh, vähäisellä kannustuksella minut oli kuitenkin helppo houkutella mukaan ja vuolaa tässä tulee:

1. Avaa neljäs kansiosi, jossa säilytät valokuviasi

2. Valitse neljäs kuva ja julkaise se blogissasi

3. Selitä kuva

4. Haasta neljä bloggaajaa tekemään sama

Neljäs valokuvakansioni näyttikin olevan sellainen, jossa on vanhoista kuvista skannaamiani kuvia. Olikin hauska katsoa niitä kuvia, en ole vähään aikaan muistanut koko skannauksiani.

Tässä kuvassa ollaan minä, veljeni Tarmo ja mummini, kotonamme mummin luona pihaan johtavan tien vieressä. Luulen, että olen kuvassa viisi vuotias. Takana näkyy mummin komeat ukonhatut ja keltaiset ovat varmaankin unikkoja. Päälläni on mekko, jota käytin todella pitkään, ensin se oli tosi pitkä ja kuten huomaatte... tässä kuvassa se on enää tunikan pituinen, hihatkin jääneet lyhyiksi. Olemmekohan lähdössä johonkin, kun minulla on jalassa niin puhtaan valkoiset polvisukat ja kengätkin. Kuvasta huokuu lämpöä, olikin varmaan kuuma kesä, nurmikkokin kuivunut.

Tässä kuvassa on mukana lapsuuden parhaat muistot ja rakkain ihminen!

Haasteen saa napata mukaan ja etenkin ellet ole vielä tätä juttua ottanut vastaan, ota se nyt. Tulen katsomaan sitten kuvianne.