Bataattiparka on nyt jäänyt hivenen paitsioon ja juurrutusaika on venynyt, mutta ei tuo tunnu laittaneen pahakseen... vaan on ehtinyt kasvattaa jo muutamat lehtisilmut.

Aika on, uskokaa tai älkää, mennyt kaikki muutossa, kun se muuttolupa saatiin uuteen kotiin silloin 24.4. niin sunnuntaina jäätiin yöksi ekaa kertaa uuteen tupaan ja voi sentään, olihan se niin kuin olisi kylässä ollut... ei siinä uni meinannut tulla. Nyt kun tätä yhdeksän hengen muuttoa on 24/7 vetänyt tässä, niin unentulo ei ole ollut enää niin vaikeaa. Mutta haastavan monta laatikkoa tuossa vaan odottelee purkua edelleen.Lohduttavaa on se, että edellisessä asunnossa ei ole enää mitään meidän romppeita, taitaa olla jo uusi asukaskin siellä tuvassa. :D

Tänään piti alkaa myös uuden työni, vaan kohtalo puuttui peliin... aamulla kun Ellaa sängystä yritettiin saada ylös, huomattiin, että 39,5 astetta on lämpöä... joten näin se alkaa lupaavasti työelämäni, sairauslomalla. Sairaanhoitajan vastaanotolla kuultiin, että tämä pikähkö tauti lienee B influenssa, joka edelleen täällä jyllää. En oikein tiedä miten tämän jälkeen voin työn aloittaa edes hyvin mielein, niin paljon harmittaa. Mutta Mika ei voinut olla kuitenkaan pois, vaikka olisi mieluusti ollut... siitä ei olisi ollut mitään hyötyä, koska hänellä oli itsellään meno lääkäriin... jonne on kuukausia jo jonottanut.

Mutta sitten bataattiin itseensä. Tässäpä nyt tämän juurruttamisen tulos...

... muutamia hentoisia juuria, sekä tuollaista röpelöä, josta myös kasvaa juuria ja seuraavaksi istutettuna ruukkuunsa...

Nyt jäämme odottelemaan, että versot tuosta kasvaa vaan...

Ja sitten uudesta kodistamme. Se aikaisemmin kertomani saunan verho. Viimeksi taisin kertoa, että veistin haavasta sen verhotangon. No, sitten aloin yhtenä yönä miettiä, että miksi haavasta, kun lauteetkin on leppää ja sitten menin ja veistin uuden verhotangon lepästä. Sauna on nyt jo koelöylyteltykin pariin kertaan ja voi ihana miten hyvät löylyt.