Omaa kurkkusatoa on saatu nauttia jo reilu viikon verran parin kurkun päivävauhtia. 

 

Kurkut ovatkin valloittaneet puolet kasvihuoneesta ja kaikissa on runsaasti kurkun alkuja tulollaan.

Kasvihuonekurkun kasvatus onkin musta kaikista mukavinta kesäkasvatusta, satoa tulee ja kasvu näkyy ihan silmissä. Kurkkujen alla majaileva jäätävä rupikonna on pitänyt myös hyvän huolen, että joka kerta kun käyn kasvihuoneessa, pulssi nousee nopsaan yli 200:n!!! 

Tomaatit ovat vielä raakileita, enkä tiedä voiko nämä edes kypsyä... koska tämä tomaattiyksilö (Tanskan vientiä) on päättänyt kasvattaa näin valtaisat tertut. Kahta yläreunan tomaattia lukuun ottamatta kaikki kuvassa näkyvät on samaa terttua. Jonkun sortin mutaatio luulen, muut tomaatit eivät ole kasvattaneet yhtä innokkaasti raakileita. Kuumuus tietysti aika lailla haittaa tomaattia nyt taas. Muutenhan ulkona kasvihuoneilmiötä kerrakseen, ilmankosteus lienee lähelle sata tällä hetkellä. Pyykit ei kuivu ja kaikki tuntuu uskomattoman kostean nihkeältä.

Parvekkeella tuoksuherneet kukkivat amppelissa. Lajike on matalakasvuinen Cupid, jota kasvatin tänä vuonna ensimmäistä kertaa. Tosi kiva, se ei todellakaan kasva tuota korkeammaksi, eikä tarvitse tuentaa, sopii juuri  vaikka amppeleihin ja parvekelaatikoihin.