Ostin saumurin, tai tilasin ja se tuli eilen. Vähän jännitti ostaa moista vehjettä, en ole ikinä edes kokeillut ennen saumuria. Enkä edes nähnyt kovin läheltä.

Eilen illalla luin vähän käyttöopasta, aika hepreaa oli tuo suomenkielinen osuuskin. Mutta tänään oli sitten vaan otettava opas uudelleen käteen ja sivu kerrallaan alettava käydä konetta läpi... muuten en saisi tietää oliko tämä hyvä ostos vai ei.

Koeompelin Ellalle vanhoista collegekankaan tilkuista myssyn... noh, ei se kovin hääppönen ole. Mutta saumuri sen sijaan, siitä sain oikein kivan tuntuman. Tässä vaiheessa ainakin luulen vielä, että tuo oli hyvä hankinta. Opaskirjanenkin alkaa näyttämään enemmän jo ihan suomenkieliseltä. Ja huomenna kun nuo isommat ipanat lähtee sinne partioleirille 9 vrk:ksi, sillä aikaa ehdin pikkuisten kanssa ommella vaikka mitä... ohjelmassa on siis kangasvarastojeni pienentäminen 

Kärpäsiä meillä on niin tuhottomasti, tämä kostea kuuma ilmanala on saanut ne ihan villiintymään... joten eipä ihme, että kuvaankin yksi on eksynyt. Löydätkö sen?