Pitkästä aikaa, oikeastaan ihan vahingossa, löysin vanhasta ruokaohjevihostani tämän ohjeen. Tai tiedä sitten tarvitseeko siihen muuten paljon ohjetta, mutta eipä niitä muuten muista tehdä koskaan. Vaikka ovatkin niin hyviä. :p

Neljään juustoritariin tarvitaan:

8 viipaletta paahtoleipää

juustoa (harvarti, emmental tai vaikka edam) paksuina siivuina väliin

2 dl maitoa

1 kananmuna

ripaus (suolaa ja) mustapippuria.

Paistamiseen margariinia tai voita.

Tee munamaito ja laita kaksi leipäviipaletta päällekkäin, väliin juustosiivuja. Kasta leipä munamaidossa molemmin puolin, melko nopeasti, ettei ime liikaa kosteutta. Paista kuumalla pannulla molemmin puolin, kunnes on nätin ruskea. Päälle pikkuripaus mustaa pippuria myllystä ja tarjolle kuumina esim tomaatin, kurkun tai paprikan kanssa.