Mahtavaa! Ihanaa! Tiedättekö, tänään tuli pakettikortti ja samalla kun vein Ellan kerhoon (sairasti sitten viikon lopulta sitä kovaa kuumetta ja nyt on taas terve) hain pakettini postista.

Olen onnistunut tälläkin kertaa saamaan aivan mahtavan SLYn itselleni! Kuukauden teemana oli nimittäin KLASSIKKO, ja paketti sisälsi klassikkoja kerrakseen.

Löytyy nimittäin ensinnäkin kortti, jossa SLYni kertoo valinneensa aiheeksi "pullan" ja "HelloKittyn", koska ei ole osannut päättää, että kumpi. Siis todellisia klassikkoja molemmat ja ihan superlemppareitanikin, joten ei olisi paremmin voinut aihetta valita. 

*Suloinen HelloKitty -kakkuvuoka, SLYni kirjoittaa, ettei uskaltanut sujauttaa elävää kissaa pakettiin eli mitä tästä voinkaan päätellä... SLYni lukee kommenttaja SLY-blogissa erittäin tarkasti tai sitten välillämme on jotain suurempaa telepatiaa. Kiitos tästä ihanasta vuuasta ja onneksi et lähettänyt kissaa, koska mieheni allergian takia emme valitettavasti voisi ottaa kissaa, vaikka esim. Eelis niin kovasti sellaista toivoo. (Onneksi on kaverin kissat, joita pääsee hellimään)

*Pieni pullakirja, on siinä kyllä kokonsa puolesta pieni kirja, mutta sisältä löytyy valtavasti mahtavia pullaohjeita. Nopeasti laskeskelin, että yli 50 reseptiä. Kyllä alkoi jauhopeukalo kutkuttamaan. Ja hyvinhän pääseen alkuunkin, koska paketista löytyi myös:

*Kuivahiivaa, kanelia, kardemummaa (joka olikin muuten kokonaan loppu), rusinoita ja mantelimassaa.

*Lisäksi paketista löytyi vielä puoli kiloa Lätkäliiga ja Tuttifruttimakeisia, SLYni lapsuuden nostalgiaa huokuvia makeisia. Kuten ovat kuuluneet myös minun lapsuuteeni.

Kortin etupuolella lukee kivasti "Laiskottelusta pystyy nauttimaan parhaiten, kun on kädet täynnä töitä." Tätä hommaa minä sovellan usein. Tai oikeastaan taitaa olla paremminkin jo elämäntapa :D

Kiitos SLY ihanasta paketista, tosi kivoja juttuja olit siihen pakannut. Taitaa olla pullanleivontapäivä, ellei tänään, niin viimeistään huomenna.

Minna