Salainen leivontaystävä kierroksen 11 ensimmäinen paketti saapui. Näin netistä, että se oli saapunut jo eilen postiini, mutta voih kuinka harmillisesti olin jumissa ekaluokkalaisemme opettajan luona keskustelemassa vesselin koulun sujumisesta. Ja se olikin niin mukava tapaaminen taas, että sieltä en muistanutkaan suunnata kohti postia koodi mukanani, vaan huristelin suoraan kotiin kertomaan Eelikselle, että hän pääsee tokalle. Se nyt ei varmaan ollut sinänsä epäselvää, mutta pienillä ei se ei aina ole niin selvä juttu. Sanottakoon myös se, että olen ollut äärimmäisen hajamielinen viimeaikoina, sillä alkujaan unohdin myös mennä tuonne tapaamiseen... opettaja ystävällisesti soitti ja kertoi, että kahvini jäähtyy

Pakettini tuli kivoilta SLY emoilta, joten heille kiitos siitä, että laittoivat minulle paketin kun oma SLYni estyi. =) Tosi kurja juttu sinänsä, että näin kävi, toivon alkuperäiselle SLY:lleni kaikkea hyvää.

Ja kiva yllätys sieltä paketista paljastuikin! Teemana oli nopea vierasvara ja kyllähän näillä nopsaan saa vieraille tarjolle komeat leivonnaiset: Sunnuntai mixin suklaa- ja yrtti-tomaatti leivontainekset :p, kauniita ja reilun  kokoisia Brunon uusia Firenze muffinssivuokia, bounty-patukka (lempparipatukkani muuten, että ihan napakymppi), punaista koristelugeeliä, sydän koristekuvioita ja somia mansikkaservettejä.

Kiitos yllätyksestä. Pääsenkin heti kokeilemaan tarvikkeita, koska minulle on iltapäivällä tulossa vieras.