Zaro järjesti taikapallovaihdon ja lähdin mukaan, onhan edellisestä pallosta jo aikaa ja saamastani langasta ei ole enää kuin pieni pätkä jäljellä (sitä pätkää muuten kuluttelen parhaillaan jämäkuu-projektiini).

Eilen hain paketin postista ja sieltä löytyi kivan värinen taikapallo:

Vyöte oli jätetty viereen, niin näin heti mistä langasta oli kyse. Ja ihan uusi tuttavuus minulle tämä Filona sukkalanka, mutta tosi kivan tuntuista käteen ja kauniin väristä. Neulon tästäkin taikapallosta itselleni sukat, kunhan löydän jonkun kivan mallin tähän sävyyn sopien.

No, enhän minä mitään voinut odottaa ja alkaa siitä neuloa ja sitä myötä purkaa palloa... vaan kerin pallon auki samoin tein :)

Taikapallosta paljastui kaksi pientä lankakerää, nämä on niin somia <3, värikkäitä silmukkamerkkejä, kukkaheijastin, hauskat pienet sakset (joista kaikki perheenjäsenet kysyivät, mikä ihme tämä on ja kääntelivät käsissään) ja sitten oli vielä suu makiaksi pienen suklaalevyn verran. 

Parikseni paljastui Tuula! Kiitos Tuula, ihanasta langasta ja hauskoista yllätyksistä taikapallossa. Tuli oikein hyvä mieli. Mukavaa kevättä ja kaikkea hyvää Sinulle <3