Aloin joku aika sitten neuloa Haruni huivia (ohje ravelrystä). Lankana minulla oli Ranco Multy by Araucania, ihastuin väriin ja oli pakko ostos, vasta sitten aloin miettiä mihin käyttäisin sen. Haruniin meni lankaa ihan pikkuisen vajaa kaksi vyyhtiä ja neuloin Nro 3 pyöröillä.

Tykkään lopputuloksesta hirmuisesti, sadesää ei anna oikeutta tälle kylläkään. Pisin sivu, olkapäille, on noin 170 cm pitkä. 

Sukkasatoon valmistui jo joku aika sitten nämä pikkuisten poikien sukat, tilaustyönä. Minikoossa junasukat ja mini-petäjät. Vaalean siniset ovat Novita woolista ja farkunsiniset Novita Nalle Aloe veraa. Pikkupetäjien kuviointi onnistui mielestäni mahtavasti.

Ja tänään kokeiltiin uutta reseptiä Essin kanssa, uusimmasta Yhteishyvän ruokalehdestä: Vuohenjuustolasagne. Ohje löytyy linkin takaa näköislehdestä heti ekalta aukeamalta sivulta 3. Oli kivan makuinen, jos tykkäät vuohenjuustosta, kannattaa kokeilla. Itse lähdettiin kokeilemaan reseptiä, koska kasvihuoneessa on vielä runsaasti tomaatteja, eikä oikein taas keksi mihin niitä kaikkia voisi käyttää.