Pari päivää sitten tässä jossain blogissa oli kaatunut kävijämittari. Kommentoin siellä miten omani on alusta asti tikitellyt niin hyvin... totesin myös, että pitäisikö koputtaa puuta! No, kyllä olisi pitänyt. Vaikka eipä se ehkä olisi mitään auttanut, menin mittarintekijäni sivuille ja he ilmoittivat, että sivujensa muutostöiden takia kaikki vanhat mittarit ovat poistuneet käytöstä eli myös minun :(

Eli nyt sitten piti tehdä uusi mittari. Toivottavasti se kestää! 

Virkkailin eilen patalappuja, kiitos Annelin, (vaikka oli siinä hieman Janetillakin osuutta asiaan) kuvia tulee myöhemmin, kunhan saan viimeisteltyä ne.

Lapset sairastavat edelleen, Ellalla alkaa nyt kolmas päivä kun kuume huitelee tuolla 39 molemmin puolin, mutta onneksi on pirteänä jaksanut olla ja syö ja juo hyvin. Eelis oli eilen aika vetämätön, mutta tänään hän on jo pirteämpi. Leevillä on koulupäivä, Anni lähtee Euraan gospeltapahtumaan (?), Essi täytyy viedä Saloon ja Atte on laivalla, isäntä töissä... melko normipäivä siis muuten tulossa tänään. 

Ai meinasin unohtaa, laskiaispullat... huomenna on laskiaissunnutai ja jossain välissä pitää siis leipoa, mantelimassaa, vadelmahilloa ja kermaa vaahtoon on jo hommattu. Vuosi sitten tein sydämen mallisia laskiaispullia, nyt ajattelin tehdä ihan perinteisen mallisia... tosin  myös jättipullat kävi aamulla mielessäni =)

Pääsiäiseen laskeutuminen alkakoon siis, tässä trullit Leevi ja Eelis palmusunnuntaina 2010!