Hei vaan vähästä aikaa.

Ei tahdo löytyä nyt aikaa tälle harrastukselle. Kiirastorstaina lapset aloittivat sairasteluputken, ja eilen viimeisin potilas taisi alkaa olemaan terveen oloinen. Lisäksi vuokrasopimus on tästä asunnosta enää voimassa tämän kuun loppuun ja raksalla on aivan hirmuisesti kaikkea pikkuhommaa kesken... eli siellä sitten menee aikaa varsin paljon tällä hetkellä. Muuttotarkastus kun on nyt sitten 24.4.

Torstaina aloitin kuitenkin keväisen bataattiprojektin taas ja ajattelin, että voisin siitä blogissa vähän kertoilla.

Elikäs tässä on meidän toivottavasti tulevan ihanan köynnöksen alku, ylimääräinen bataatti viileäkaapista. Se saa nyt olla tuossa vaasissa, jossa on noin 1/3 vettä, kunnes alkaa pieniä juurihaituvia ilmestyä veden alla olevaan osaan.

1240154160_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

No, mitä muuta olen sitten puuhaillut. Aiemmin kertomani saunan verho alkaa olemaan valmis... ja tänään tein myös saunaamme verhotangon haavasta, kun sain sellaisen hassun idean. Laitan niistä kuvan sitten, kun verho on asennettuna paikallaan.

Lisäksi sain yllättäen työpaikan, ja työt alkaa 4.5., iso muutos koko perheelle sekin. Saapa nähdä miten kaikki taas klaarataan.