Ei kuulkaa ehdi postin oven saranat ruostua, kun meikätyttö hyppää siellä alvariinsa =) Ja kyllähän siellä on niin asiantuntevaa palvelua, että kysytään, että neulomaan vai leipomaan tällä kertaa?

Tänään tuli ihka ensimmäinen Salainen Neule Ystävä paketti ikinä, ekaa kertaahan olen mukana nyt. Postista annettiin mukaan punaiseen sydänpaperiin kääritty paketti, jonka sitten kotiin kiikutin viivana. Eelis oli juuri tullut koulusta ja sai taas kunnian availla pakettia kanssani. Hänestä pakettien saapuminen äidille on lähes yhtä hauskaa ja jännää kuin äidistäkin ;) Eelis on muutenkin kunnon poika, tykkää käsillä tekemisestä, niin keittiössä kuin lankakopan äärellä.

Punaisesta paketista paljastuikin sitten kaksi pienempää punaista pakettia ja hellyyttävä <3kortti. 

Pienemmistä paketeista ensin löytyi jugurttimansikoita (uusi tuttavuus, hempeän värisiä ja hauskan makean kirpsakan makuisia :p ), hot chocolate juomaa, sydän koristekuvioita (näitä kyllä meillä kuluu), suloinen HelloKitty tikkari. Ja kun avasin toisen pienemmistä paketeista löysin aivan ihanaa Puffa  Sydänystävä -lankaa, ja lankaa varten ohje kauniiseen huiviin. Ihanan punaista lankaa, tykkään niin paljon punaisesta... Väriterapiassa punaiseen liitetään paljon vaikutuksia ja Irlannissa uskotaan punaisen värin parantavan kurkkukipua. Punainen kaulahuivi onkin mitä parhain lääke juuri kurkkukipuun, ehkä kaakaon kera eritoten. Ja vaikka ei olisikaan kurkkukipua, niin ainahan sitä voi ennaltaehkäistä, eikös vaan.

No, mutta se höpinöistä Kiitos, SNY, aivan ihanasta punaisesta Puffa-langasta, ohjeesta ja herkuista. Alan neuloa huivia heti tänään, vaikka minulla on (kuten nyt monet varmaan tietävätkin) ainakin kymmenen neulomistyötä tuossa kesken... ja teen niitä siinä sitten vuorotellen. Kahdet sukat on jo niin valmiit, että voin ottaa yhden huivin tilalle :D

Kiitos vielä SNY ja mukavaa Ystävänpäivää myös Sinulle!