Ompelin eilen illalla itselleni uuden neulatyynyn. Puffini tegemised blogin sivuilla oli niin kiva malli, siitä se ajatus oikeastaan lähti. Aikaisemmin en oikein tiennytkään tarvitsevani uutta neulatyynyä ;)

Malli oli niin soma, että sitä voisi ehkä pitää jopa koristeena ja ensin en ollutkaan varma mihin tarkoitukseen Buffini on näitä ihanuuksiaan tehnyt. Mutta löysin sanan "nõelapatja" tekstistä ja arvelin sen olevan neulatyyny.

Sisältä löytyy toimimaton NHL-pleikkapeli ja vanua. Päällinen on tehty ruskeasta tikkikankaasta, jota olen ostanut johonkin lapsen syyshaalariin joskus kauan sitten vuoreksi. Rusetin tein Ellan juhlamekon kankaasta.

Eilen tein myös joulusinappia, vaikka sainkin lahjaksi tosi kivan makuista sinappia tässä muutama päivä sitten. Mutta sain pari ideaa päähäni, kun mietiskelin joulusinappiasioita ja toteutin ne nyt.

The Joulusinappi 2010 resepti on seuraavanlainen: 1 dl sinappijauhoja, 1 dl sokeria, 1 dl kermaa, 2 kananmunaa. Aineet sekoitetaan paksupohjaisessa kattilassa ja kuumennetaan varovasti kunnes sinappi paksuuntuu. Annoin sinapin jäähtyä hetken ja lisäsin 6 rosepippuria, 6 viherpippuria, 1 rkl konjakkia ja 6 kpl pieniksi kuutioiksi pilkottua Omar-karkkia. Pippurit rutistin rikki kevyesti sormien välissä. Mika katsoi kokkailujani vähän kysyvän näköisenä ja sanoi, että mitähän tuostakin taas tulee. Sinappia, sinappia! On se niin hassu tuo Mikakin <3