Ensinnäkin: Kiitos ihanalle Emolle kaikesta huolehtimisestasi SLY12-ringin suhteen! Erityisesti tästä ylimääräisestä vaivannäöstä, kun järjestit minulle korvaavan syyskuun yllätyksen, varsinaisen, tulematta jääneen tilalle.

Toivoisin ihmisiltä todellakin vieläkin suurempaa harkintaa, että pystyykö leikkiin lähtemään mukaan NIIDEN SÄÄNTÖJEN puitteissa, jotka sille on luotu. Kolme kuukautta ja kolme pakettia... luulisi, että ei ole kummoinen sitoutuminen, mutta jo toisen kerran itselle sattui kohdalle pari, joka jätti kierroksen kesken syystä tai toisesta. MUTTA: Aina voi tulla elämään jotain juttuja, että ei pystykään olemaan mukana kolmea kuukautta!!! Silloin on luonnollisestikin reilua ilmoittaa emolle, että nyt kuule en pysty tätä vetämään loppuun asti. Ja jos sattuu jotain vakavaa, ettei pysty itse edes laittamaan viestiä, niin rinkiläisen valtuuttama henkilö laittaa sen viestin. Mietin, että jos näin käy, että sairastuu vakavasti tai kuolee, niin ei varmaankaan voi ottaa omaakaan yllätystään vastaan, eihän!?! Ja se "palautuu" emolle.

Hyvä ystäväni on kuollut äkillisesti, joten tiedän mitä sekin on, odottaa luvattua kirjettä ja lukea lehdestä kuolinilmoitus! Tässä ringissä on vaan se, että kun emme ole sillä tavoin ystäviä, voi olla, ettemme koskaan saa tietää mitä tapahtui... ja jollain ihmisillä se jää kyllä todellakin painamaan mieltä. Sen lisäksi, että pettyy puuttuvan yllätyksenkin suhteen.

Mutta mutta... emo järjesti minulle ystävällisesti "vara"salaisen ystävän. Kiitos! Paketti saapui toimipaikkaani eilen ja kävin sen tänään aamulla hakemassa.

Olen todella otettu! Yllätys on aivan yliveto. Kiitos Sinulle, ihanalle varaystävälleni! Yllätys oli todella ajatuksella koottu ja näki, että sen eteen on vaivaa nähty.

Yllätys sisälsi ihanan syksyisen kortin jossa luki "Syyskuu on uudistamisen aikaa. Sen tiimoilta uuden suolaisen herkun reseptiä. Muutoin paketti koostuu koristelukeiskeisistä tuotteista, maustettuna suosikillasi..."

Ja tosiaan :D WAU!!! Niin paljon Hello Kittya kuin laatikkoon nyt sopi. Ja aivan ihanalta kuulostava suolaisen piirakan ohje.

Yllätyksestä löytyi kortin lisäksi siis tuo ihana piirakkaohje pohjataikinassaan perunaa, jota kokeilen pikapuoliin. Ja sitten...

*Kaksi isoa Hello Kitty tikkaria ja seitsemän pientä Hello Kitty vaahtokarkkia <3 Sopivasti karkkipäivänä, jokaiselle omansa :)

*Hello Kitty vihko ja kynä; reseptejä varten. Tuli tarpeeseen, vanha vihko onkin ihan täynnä ja aika kulahtanutkin jo.

*Soma Hello Kitty jääkaappimagneetti <3 (On nyt kunniapaikalla jääkaapin ovessa, sopii siihen niin täydellisesti, sanoin Ellallekin, että näyttää ihan siltä kuin meillä olisi nyt Hello Kitty merkkinen jääkaappi)

Sitten sitä koristelupuolta muissa teemoissa:

*500 g valkoista sokerimassaa. Tälle löytyy käyttöä aina!

* Kolme pakkausta Schwartaun suklaaruusuja, eivät mene haaskoon nämäkään, harvemmin raaskin itse näitä ostaa.

*Tutti Frutti crushia, jospa nyt jo saisin tästä pussista tehtyä niitä mokkapaloja, joiden päällä on crushia. Kaksi edellistä pussia on mennyt muffinssien taikinoihin ja päälle. Joku isommista katseli tyhjää pussia tässä joku aika sitten ja sanoi, että ai jaa, että ei sitten näistäkään vielä tullut niitä mokkapaloja... lupasin niitä jo ajat sitten leipoa.

*Sitten vielä koristelugeelejä: Vihreää ja lisäksi kolme tuubia suklaanmakuisia.

Vielä kerran oikein paljon kiitoksia tästä ihastuttavasta ylläyksestä. Se oli paljon enemmän mitä osasin ja uskalsin edes odottaa.

Ihanaa syksyä Sinulle varaSLYni!

Minna