Seurakuntavaaleihin on aikaa enää kuukauden verran. (Äänestysajat Pöytyällä tästä)

Nyt tehdään historiaa, toivottavasti sellaista, mistä kehdataan puhua myöhemminkin. Nimittäin äänestysikärajahan on laskettu 16 vuoteen. Käytännössä tämä tarkoittaa sitä, että äänioikeutettuja on kaikki henkilöt, jotka ovat jäsenenä ko. seurakunnassa 15.8.2010 ja jotka 15.11.2010 mennessä täyttävät sen 16 vuotta.

Kovasti on mainostettu nuorille juuri tuota teemaa, että ensimmäinen kerta, pistä tikku ristiin. Aikaisempien äänestysprosenttien mukaan saattaa kyllä olla niin, että monella vähän varttuneemmallakin voisi olla nyt mahdollisuus laittaa ekaa kertaa se tikku ristiin. =)

Olen perustanut facebook -yhteisöön ryhmän, johon kaikki kiinnostuneet ja innokkaat voivat liittyä, olemaan hengessä mukana, tsemppaamaan, ihan miten vaan. Ei tarvitse olla pöytyäläinenkään!

Äänestäminen, yleensäkin, on tosi tärkeä juttu. Vain niin voi vaikuttaa asioihin. Kaverini sanoo aina, että kun on äänensä antanut, saa luvalla valittaakin! Siksipä kannustankin kaikkia äänioikeutettuja nyt lähtemään äänestämään. Ennakkoäänestys alkaa jo 1.11.

Olen ehdokkaana Pöytyällä "Yhdessä seurakunnan hyväksi" -listalla ja äänestysnumeroni on 69.

Tervetuloa mukaan ryhmääni:

Minna

http://www.facebook.com/pages/Seurakuntavaalit-2010-Minna-Virtanen-numero-69Poytya/138467716201723

Kuvassa rakas kotikirkkoni, Karinaisten kirkko.