Tossa viimeksi hehkutin kivalla jutulla, nimittäin Sukkasato2009 projektilla. Johon nyt sitten minäkin ilmoittauduin ekaa kertaa mukaan, olisin kai ennenkin jo ollut mukana, mutta kun vasta nyt tästä hauskasta jutusta kuulinNauru

 

No juu, sitten mietin mikä vois olla semmonen mun näkönen hyväntekeväisyys -kohde ja miehenihän siihen teki loistoehdotuksen. Kohteeni on Karinaisten VPK- Siellä on kuulema aina tarvetta uusille villasukille, ja vanhat varastot onkin jo huvenneet. Ne vpk-naisten neulomat sukat nimittäin.

Tuumasta toimeen sitten vaan, kun sukkasato tästä starttaa. Yksin tosin en varmaan ihan hirmuisesti saa aikaan palomiesten ja -naisten saappaisiin uutta sukkaa... mutta jos nyt vaikka joku teistä innostuu, niin ottakaa ihmeessä yhteyttä ja kyllä apu kelpaa ja sukat voin perille toimittaa... ja ilmoittautukaa nyt hyvät villasukkavillityksen uhrit pika pika tähän aivan uskomattoman hauskaan yhteistapahtumaan.

Tässä tälläistä esimakua sukkahommeleista, ihan ihka omat sukkani... olen tehnyt ne odottamaan ensikesää josko lähden Kilke -leirille.

1250707532_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Lanka oli jotain schoeller&stahl (?) Mexiko color -sukkalankaa.

 

Sitten vielä tämmänen kevennys, eli rippijuhlien yksi kukka-asetelma. Kaikki jotka mut tuntevat, tietävätkin, että suosin aina luonnon kukkia ja materiaaleja... tässä ihan puolukan varpuja marjoineen vihreässä Aalto -vaasissa. Mitäs tykkäätte?

1250706134_img-d41d8cd98f00b204e9800998e