Kiitos Rakas Slyni, että otit yhteyttä minuun pakettisi suhteen. Aamulla huristelin sitten keskustaan postille tivaamaan selitystä paketistani. Ja siellähän se hyllyllä nökötti. Ja on kuulema tullut lappu kotiin... niin mutta ei sitten ainakaan meidän kotiin.

Mutta pääasia, että löytyi! Ja olikin kiva yllätys. Ystäväni oli paketissaan muistellut, ah, niin monen muunkin ihanuusmuistoa, mokkapaloja. Itsekin muistan miten oli kiva niitä leipoa isosiskojen kanssa ja sitten myöhemmin itse pikkusiskojen kanssa <3.

Ihan  uutta oli tuo kinuski kuorrutteena, ja sitä tosiaan pitääkin testata pika puoliin :p

Yllätykseeni oli pakattu tarpeita mokkapaloihin:

*Tomusokeria

*Koristekuvioita (oi että näistä tykkään aina!!! :D )

*Kinuskikastiketta

*Kaakaojauhetta

*Kakkupapereita (Ihania vaaleanpunaisia <3, ei ollut mennyt ryppyyn juurikaan)

*Kynttilöitä (partylite... enhän nyt retkahda näihin ;) )

*Servettejä (Ihania)

*Ja kismet... niin hyvää ettei sanotuksi saa. Muistan aina sen mainoksen, jossa se tyttö yrittää viuhtoa jotain sille pojalle, kun ei pysty sille mitään sanomaan.

Sitten oli mukana myös kortti, jossa ystäväni kertoo paketinsa sisällöstä ja ohjekortti, jossa mokkapalojen ohje... ei täysin samanlainen joka minulla itselläni on ollut käytössä, elikäs sitäkin siis täytyy kokeilla.

Kiitos Sly ihanasta yllätyspaketista! Tuskin pystyn seuraavaa odottamaan, tulee varmaan jo uniinkin paketteja kohta :D Ja toivottavasti ensi paketti tulee ilman ongelmia perille asti (Se Suomen Posti mrrr)

Minna