Tämä kellon virkkasin tilauksesta. Lankana Novitan virkkauslanka, väri pellava. Kovetin tämän kellotaulun liinan Paverpolilla, kuten aikaisemmankin. Nyt vaan annoin liinan imeä huomattavasti enemmän ainetta, mitä omani. Omani on nimitäin aina välillä jotenkin ihmeellisesti lerpahdellut. Tosin se voi johtua siitäkin, ettei koneiston ja kellotaulun välissä ollut mitään tukena.

Mutta nyt on! Essi tilasi itselleen uuden kännykän ja kun hän purki sitä pakettiaan ja otti esille pienet cd-levyt, lamppuni syttyi välittömästi. Juuri sopivan kokoinen suora ja symmetrinen, tukeva ja reikä keskellä.

Ostin paketillisen levyjä ja olin tosi pettynyt. Essin levy oli ihana mattavalkoinen (harmi, että siinä oli sen puhelimen ohjelmat). Ostamani levyt olivat toiselta puolelta violetteja ja toiselta kullan sävyisiä tekstillisiä. Violetti puoli sopi omaan kellooni, mutta ei tähän tilauskelloon. Ratkaisin ongelman spraymaalilla, jolla sain hienon krakleeratun näköisen pinnan.

Pellavalangan sävy tummeni hieman Paverpolikäsittelyn takia. Valkoinen olisi varmaan turvallisin värivalinta. Vielä kun saisi kunnollisen kameran, että saisi kuvat onnistumaan paremmin. Mutta kyllä tämä homma alkaa jo pikkuhiljaa sujua ja alan päästä kärylle tuon Paverpolin käytöstä.