Jossain vaiheessa taisi tämän KALin emonen vihjaista, että ei kannata ottaa kauhean tummaa väriä pohjaväriksi. Kirjoneuleen kohdalla ajattelin, että hei kyllähän tällä sujuu ja hyvältä näyttää.

No, torstaina saatiin toinen vihje ja siinä sitten selvisi, että joku muu väri olisi ollut kyllä parempi varmaan kuin musta. Mutta siristelin ja sinnittelin ja nyt on kantapääkin valmiina odottamassa seuraavaa vihjettä.

Kirjoneuleen jälkeen oli pakko vaihtaa puikotkin, kun alkuun oli ne nro 3, olisi varmaan tarvinnut olla 3½ kun neulon niin kireää kirjoneuletta. Kuvioneuleen neuloin sitten 2½ puikoilla, ei kyllä uskoisi, kun sukka noin paljon levenee. Mutta näillä nyt mennään ja seuraavat kun neulon tällä mallilla, niin olenkin jo paljon viisaampi.

On tosi kiva malli ja nätti kuin mikä, näiden nimi on muuten Ykskyntöset, en tainnut viimeksi sanoakaan. Ja kyllähän tätä pääsee vieläkin mukaan neulomaan, siitä vaan Ravelryyn ja mukaan neulomaan. Seuraava vihje tulee sitten torstaina.

Vaihdoin vähän blogin ulkoasuakin, otsikon yllä kuvassa olen minä itse... ekaluokkalaisena, mummin virkkaama hattu päässä... vähän jo jäänyt pieneksikin, mutta kaikkea pidettiin tarkasti, eikä hossattu koko aika uusien vaatteiden kanssa. Se oli sitä aikaa, siitä ajasta pitäisi vähän ottaa tähänkin päivään viisautta.