Olen aika usein käynyt ihailemassa niitä ihania virkattuja seinäkelloja tuolla Puikkojen polut -blogissa ja myös Annelin blogissa niitä on näkynyt. Ja olen kovasti halunnut tehdä myös virkkaamalla kellon. Kovetus vaan on mietityttänyt minua, etenkin sen jälkeen kun luin Taika lehdestä Paverpol kovetteesta ja jota sittemmin ostin ja olen jo sen kruunun koetehnyt siitä.

Nyt sitten sain aikaiseksi kovettaa jo jonkun aikaa sitten virkkaamani pitsiliinan. Kovetus meni nyt sitten vähän niin ja näin. Mutta kello siitä tuli, tai ainakin joku sen tapainen. Ja kun pingotin liinaa styroksille (välissä oli iso aukileikattu pakastepussi), niin huomasin jotain kamalaa... liinassa on virhe!!! Yhdessä sakarassa on vain kolme pykää. Voi himpulan himpula ajattelin. Mika sanoi, että sen sakaranhan voi laittaa vaikka alas, että ei kukaan muu sitä huomaa edes, tai ainakaan ymmärrä, ettei siinä kuulu olla vain kolmea pykää. No justiinsa juu, kyllähän sen nyt näkee. Mutta harjoituskappalehan tuo on, että ei kai se nyt niin tarkkaa (yritän vähän lohduttaa itseäni tässä ;) ) ja kehtaan laittaa sen nyt näytille. Tämmänen siitä tuli sitten. (Ja kuvakin on vinossa, kun en saanut otettua kuvaa suoraan, kello on nimittäin puulaatikon yläpuolella keittiön seinässä).

Nyt kello saa jonkun  päivän killua tuolla seinässä kokeeksi, niin katson pitääkö kovete sen ryhdissään. Ja voipi olla, että näitä löytyy jatkossa mm. joulupukin kontista jos oikein innostun :D