Maanantaina nuorinkin lapseni lähti sitten koulutielle, Ella aloitti esikoulun nimittäin. Aika haikeaa, vaikka mukavaa seurata miten innoissaan pieni ihminen voi olla. Ja voi huomata, että pienille ihmisille usein ne samat jutut on ne kaikista tärkeimmät ja kivoimmat; ope, uudet kaverit, eskaritaksilla kulkeminen, uusi kirja, kynät ja muut jutut.

Tässä Ella odottelee maanantaina taksin tuloa. 

No, Ella lähti eskariin ja minä sain kolme hoitolasta kotiin eli olen nyt sitten perhepäivähoitaja. Lasten kanssa on niin mukava viettää kyllä päivää, ei tule aika pitkäksi ja muistaa koko aika niitä elämän pieniä juttuja, jotka tekee ihmisen iloiseksi: kuten ne eskaritaksit ja muut jutut, jotka ei vielä ole itsestään selvyyksiä =)

Leivottiin pieni satsi pullaa lasten kanssa!

Syyskuu lähestyy ja samaten Sukkasadon alku. Pääsin tänä vuonna mukaan Heinälatoon, saas nähdä miten sukan neulonta siellä sujuu... kivaa porukkaa ainakin on mukana, joten hienoja tuotoksia ja ehkäpä uutta inspiraatiota uusiin malleihin taaskin löytyy.  Ilmoittautuminen on vielä käynnissä, joten mukaan vaan sukkia neulomaan!