En tiedä mitä ihmettä tuo Riina puuhaa, mutta aika hauskaa se kumminkin on... oli nyt vinkannut sivuilleen ENT-TUn sivuilta subin tuunausjutun ja meillähän sitten heti kokeiltiin tämä myös. 

Meillä oli käytössä Rainbown esipaistetut sämpylät, jotka paistettiin rapeiksi ihan normaaliin tapaan ohjeen mukaan.

Täytteeseen laitettiin majoneesia, meillä X-tran kevytmajoneesia, joka oli ihan hyvä vaihtoehto. En ole tätä ennen kokeillutkaan, yleensä pitäydyn lempimerkissäni (Kavli). Majoneesin joukkoon sekoitettiin kuivaksi valutettuja tonnikalahiutaleita (vedessä). Meidän piti laittaa myös keitettyä kananmunaa, kuten Ent-tulla, mutta kiitos Essin kokkailujen, munat kun jäivät hänen huolekseen: "Ne ovat kiehuneet ainakin 20 minuuttia!" ja kun aloimme kuoria, niin todellisuudessa ehkä 2-6 minuutin välillä on tuo keittoaika ollut kyllä. Munat syötiin sitten lusikalla :D.

Lisäksi täytteeksi laitettiin tomaattia, lehtisalaattia, oliivia ja parmesanjuustolastuja. 

Ja suosittelen! Aivan mainio kotisubi. Näitä meillä tehdään uudelleenkin, ehkä kokeilemme myös muita subisämpylöiden täytevariaatioita.