Pöh! Se on saanut minut otteeseensa, se uuvuttaa, se ärsyttää, väsyttää, yöllä ei saa nukutuksi, henkeä ahdistaa, eikä jaksa mitään. Mutta sinnittelen ja odotan pikaista paranemista optimistisesti, kuten aina!

Mutta tänään silti tuunailin kaapista löytyneitä valmisruokajuttuja meille lounaaksi. Hyllyn periltä löytyi Jalostajan Pohjolan perunapata, joka on aika lailla ainoa noista patapussukoista, joista saa ihan kivan makuista pataa ilman tuunailujakin. Mutta sitten kun piti olla pekoni-nakkikastiketta, niin pistinkin yhden paketin pekonikuutioita jauhelihan joukkoon ruskistumaan ja sitten pata-ainekset joukkoon. Tuli aika hyvää, vaikka makuaisti onkin hieman kärsinyt tämän flunssan takia.

.

Parina edellispäivänä olen harjoitellut kehräämään rukilla, sain sen nyt lopulta kunnostettua.  En oikein ole vielä jyvällä, miksi lanka ei mene tarpeeksi vikkelään rullaan, vaan siitä tulee siansaparoa torven tukkeeksi. Jos joku nyt ystävällisesti osaa sanoa mistä kiikastaa, niin kiitollisena otan vinkit vastaan. Anni nimittäin tilasi jo pipoa, joka olisi niin kuin neulottu itsekehrätystä langasta. Tällä hetkellä näyttää, että saa tuota tilauksen valmistumista odottaa hetken jos toisenkin.