Tänään juhlimme Laurin synttäreitä ja Ellan tulevia nimppareita. Ja kun viikolla oli sinisävyinen kakku, niin nyt on pinkkiä Ellan ja lähestyvän ystävänpäivän kunniaksi.

Kuuden munan kakulla mennään, päällä flora vispiä ja nyt kokeilin tuota saamaani srayta tuohon kakkuun ja wau :D tosi hienoa on. Strösselit princess Lillifee kokoelmasta.

Sitten leivoin suklaamuffinsseja ja olin tekevinäni cupcakeseja, mutta tyttäreni sanoivat, että ehei äiti, nämä ei ole cupcakeja. Okei... miksi ei... koska pursotus on liian kapea kuulema, tein sen noin, koska näitä syö lapset... että saisivat otteen. Ja sitten kuulema cupcake ei ole mitään, ellei sillä ole naamaa. Selvä. Katsottiin sitten netistä yhdessä googlella hakusanalla cute cupcakes että mitä niin kuin tässä pitää tavoitella. ;)

Tässä nyt kuitenkin yksi tuotokseni tältä päivältä.

 

Alla siis ihan perussuklaamuffinsi, päällä vadelmamoussea ryhdistettynä parilla liivatelehdellä pursotuksena, sitten tummaa suklaata rouheena ja kirsikkainen kakunkoriste. Jos sitten vaikka ensi kerralla teen niitä "oikeita", joilla on naamat. ;)