Sain tänään mieluisan kutsun facebookissa! Kiitos Miia! Hän on jälleen hyvällä asialla ja haastaa osaavat kädet neulomaan pikkuvarpaille ja sormille lämmittimiä.

Otan haasteen mielelläni vastaan, TYKS:n keskola on tullut tutuksi paikaksi opiskeluaikana harjoittelun merkeissä ja lisäksi rakkaaksi, kun oma pikku Tinttini, Ella, vietti siellä elämänsä ekat päivät. 

Mutta näin Miia kirjoittaa:

"Syksyllä 2010 oli menestyksekäs keräys pienten varpaiden lämmittimien osalta. Olin niin iloinen saadessani kotiini 256 paria pieniä sukkia joiden tiedän olevan monen pienen alkutaipaleen tukijoina.

Nyt rakkaat kanssaihmiset on aika tehdä hyvää. Käynnistän jo nyt uuden keräyksen jossa otetaan huomioon myös ne pienen pienet sormet! Peukalottomia pieniä tumppuja voi siis kutoa niin paljon kuin vain jaksaa ja ehtii. Sukkiakin tarvitaan!

Eikös me saadakin 300 paria sukkia rikki tällä keräyksellä jookosta? :)

Onko sinulla siis halua ottaa osaa vaikka yksien pienen pienien sukkien tai tumppujen voimalla?

Voit osallistua yksin tai kerätä porukan jonka kanssa annatte puikkojen laulaa. Sukkien ja tumppujen tulee olla todella pieniä ja pehmoisia. Puuvillasta ja bambustakin niitä voi tehdä. Ajatuksena on, että jokaiset sukat ja tumput jotka menevät pienien jalkojen ja käsien lämmikkeeksi pääsisivät kotiin tämän pienokaisen mukana. Jos elämänlanka kuitenkin katkeaa, saisivat vanhemmat pitää ne muistona omasta pienokaisestaan.

Postituksen ja langat sekä työn hoitaa jokainen omakustanteisesti. Minä otan henk.koht. kaikki vastaan, kirjaan ne ylös ja toimitan keräyksen umpeuduttua keskolan henkilökunnalle pienen kirjeen kera johon jokainen voi halutessaan liittää oman tervehdyksensä. Kirjoittakaa siis oma viestinne pienelle lappuselle ja liittäkää sukkien mukaan niin kulkeutuvat minun toimestani perille. 

Osoitteessa: http://whimsyknits.lightshines.net/patterns/SimplySweetSocks.pdfon yksi ohje joka vinkattiin tuossa :)

Jos postitat, tee se viimeistään 14.02.2011 ja kahvitkin tarjoan jos haluat tulla ne henk.koht. tuomaan :)

Kiitos jokaiselle joka haluaa ottaa osaa!

Lämpöisin terveisin,
Miia

Yhteystietoni saatte sähköpostitse: miuskinpoppoo (at) gmail.com"

 

Ryhmään voit liittyä mukaan myös tuolla facebookissa:

Villasukka- ja tumppukeräys TYKS:n keskolan hyväksi

Kaikki mukaan, tehdäänpä uusi valtaisa ennätys!