Sain  Ystävyyden viestikapulan Hannelta, Villasukan Blogista. Kiitos Hanne, tämä oli mukava yllätys!

 
Ylläoleva merkki liitetään haasteeseen, vastataan kysymyksiin ja laitetaan kapula eteenpäin (ja onneksi tämä ei ole enää ranskalainen kuten alunperin :D )
 
1) Mitä vastasit lapsena, kun sinulta kysyttiin mikä sinusta tulee isona? 
Pikakirjoittaja. Halusin istua oikeussalissa sihteerinä ja kirjoittaa nopeammin kuin kukaan muu. Harjoittelin tätä varten todella paljon, ja se oli jo ennen kuin olin oppinut varsinaisesti kirjoittamaan sanoja.

2) Mitkä olivat lapsena lempisarjakuviasi?
Muumisarjakuvat ja Lätsä.

3) Mitkä olivat lempipelejäsi/leikkejäsi?
Lempileikkejäni olivat metsässä majojen rakentelu, jousipyssyjen tekeminen yms. Muiden lasten kanssa pelattiin kirkkistä ja 10 tikkua laudalla.

4) Mikä oli paras syntymäpäiväsi ja miksi?
Onpa vaikea, en oikein muista mitään liittyen syntymäpäiviini. Niitä ei ole koskaan mitenkään erityisesti vietetty kai. Yhden kaikkein parhaimmista lahjoistani sain kuitenkin 30 vuotispäivänäni, joten mainittakoon se nyt. Oiva-pappani, joka siis oli myös kummisetäni, tuli 30 vuotispäivänäni meille ja hänellä oli mukanaan kukkapaketti. Sieltä löytyi 30 kpl ruusuja. Lisäksi sain tuolloin lahjaksi lipputangon ja Suomen lipun. Vaikka olen saanut kaikkia muitankin hienoja lahjoja vuosien mittaan, tämä lahja saa yhä edelleen kiitollisuuden ja liikutuksen kyyneleet nousemaan silmiini.

5) Mitä sellaista olisit ehdottomasti halunnut tehdä mitä et ole vielä tehnyt?
Olen tehnyt vähän kaikkea kyllä. Yksi lempitokaisuistani on, että toiset tekee mitä osaavat, minä teen mitä haluan. Vähän tietysti pilkettä silmäkulmassa! ;) 
No, se on selvää, että en ole omistanut vielä lehmää, enkä hoitanut sellaista päävastuullisesti. Haluaisin myös hoitaa omia kanoja, villisikoja, lampaita... no lista on loputon.

6) Mikä oli ensimmäinen lempiurheilulajisi?
Hiihtäminen tai luistelu. Pidin molemmista todella paljon. Hiihdossa osallistuin kilpailuihinkin ja voitin Ip. lusikoita.

7) Kuka oli ensimmäinen musiikki-idolisi?
Muistelisin, että ihan ekoja oli Korroosio, raisiolainen bändi, jonka suosituin kappale taisi olla "Hei hei hei"

8) Mikä on paras joululahja (tai vastaava) jonka olet saanut?    
Paras joululahjani on lasinen lintu, jonka sain mieheltäni jouluna 1990. Odotin silloin esikoistamme ja lahjaksi saamani lintu oli yhtä pullea kuin minäkin <3


Viestikapulan haluaisin luovuttaa eteenpäin 
Riinalle  Mökkihöperön pöperöihin