Postipoika, tai taitaa olla tyttö tällä hetkellä, oli kiikuttanut postilaatikkooni paketin saapumisilmoituksen ja sitähän piti sitten heti lähteä hakemaan. No, kotiin kun pääsin, innoissani avasin paketin ja piti alkaa heti kuvaamaankin... ja eikö mitä? Kamerasta akku tyhjä!!! Ei kun lataukseen ja nyt lopulta, kun sain lapset nukkumaan, pääsen päivittämään ylläriäni tänne blogiin:

Kierros 13 on siis alkanut, ja tämä paketti on ensimmäinen jonka tällä kierroksella sain!

SLYni oli koonnut minulle pullan tuoksuisen paketin. Ja totta!!! Miten ihmeessä voikaan yllätys todellakin olla niin pullan tuoksuinen. =)

Paketti sisälsi:

*Kanelisokeria (siitä se pullan tuoksu siis)

*Mantelilastuja

*Mantelirouhetta

*Wiltonin Jouluvärisokeria

*Wiltonin joulupukki ja lumiukko piparkakkumuotit

Ja vielä nätti kortti toivotuksineen. 

Ihania juttuja siis paketista löytyi. Ja tuo pullan tuoksu, se jäi nyt niin leijumaan nenääni, että ellen jo huomenna laita pullataikinaa tulemaan, niin torstaina viimeistään. Mantelirouheet ja -lastut on aina tuiki tarpeellista ja meillä usein loppu, kun jotkut ihme sokerirotat syö nekin laatikosta jos vaan on avonainen pussi. Joulun lähestyessä taas lastuja kuluukin, sillä minulla ne kuuluvat ehdottomasti rusinoiden kera glögiin. Ja Ella ihastui ihan älyttömästi noihin piparimuotteihin, etenkin lumiukkoon, odottaa raasu niin kovin talvea ja lunta. Tänäänkin täällä on vain vettä satanut ja reippaasti mittari pysyttelee plussan puolella.

Kiitos ihanainen SLYni kivasta yllätyksestä. Ihan kuin olisi pieni joulu jo tänään ollut, kun sain niin mukavan paketinkin. Mitenhän tässä malttaa seuraavaa odotellakaan!? =)