Muistatteko, kun joku aika sitten kerroin ilmoittautuneeni mukaan "Taikapallovaihtoon" eli "Magic Yarn Ball" vaihtoon. Taikapallovaihtoystäväni on pitänyt minua ajan tasalla ja viime viikolla jossain vaiheessa laittoi kommentin blogiini, että tällä viikolla olisi paketti tulossa. Jännitti aivan ihmeen älyttömästi, hehkutin vielä joka paikassa, että tiedättekö odottelen postissa "Taikapalloa" itselleni. Eelis kysyikin sitten, että voiko sillä pallolla taikoa! =)

No kyllä voi!!! Hain paketin tänään siis ja se oli jo päältä niin hieno paketti. Postissakin sanoivat, että nyt on tullut Minnalle tosi hieno paketti... sydämiä ja kukkia päällä ja värssykin!

Eeliksen kanssa yhdessä pakettia alettiin avaamaan ja Eelis tuumaili tuon tuosta, että kyllä on hieno paketti ja kyllä on niin hauskaa. Ja kun Eelis näki jättikerän  silmät laajeni ihan lautasen kokoisiksi... Eelishän on niin kissojen ystävä, näki siinä välittömästi riemukkaan jättikerän, jolla kissa voisi leikkiä. Onneksi meillä ei ole sitä kissaa... en tiedä kuinka olisi käynyt.

Ensin paketista löytyi soma kissakortti (koska kissathan tykkää lankakeristä, fakta Eeliksen tapaan), jossa luki, että minulle oli ollut mukava tehdä taikapalloa, mutta lähettäjä selviäisi vasta palloa purkaessa... hmmm... Taikapallo oli rusetoitu kauniisti oranssilla nauhalla ja nauhaan oli pujotettu leppäkerttupiparkakkumuotti. Tosi hieno muotti!

Ei muuta kuin purkamaan kerää. Ihan väristä lankaa ja niin pehmeää, keriessäni mieleeni jo tuli kaikenlaista mitä näistä voisin neuloa itselleni. Ja vastaan tuli myös vaikka minkämoisia yllätyksiä, ja hurjan paljon: erilaisia karkkeja, toffeeta, salmiakkia, purkkaa, suklaarahoja. Suklaarahat näytti hauskoilta oranssin langan joukossa. Sitten löytyi tiikeri-avaimenperä, vihreä sammakko joka paljastuikin mittanauhaksi, kukkaron kehys, heijastinnauhaa piitkä pätkä!, elefantti silikonimuotti, suklaan makuista teetä (tämä olikin jo loppu, tykkään tästä kovin ja ilmeisesti joku muukin meillä, koska sitä kuluu nopeaan tahtiin), muovisia ja puisia HelloKitty nappeja <3 <3 <3, kaksi aivan mahtavaa vihreää jättinappia. 

Samalla kun kerin lankaa ja mietin mitä voisin langasta tehdä, mietin myös, kuka ihme on osannut tehdä minulle niin minun oloisen taikapallon. Mietin, että on tekijän pitänyt perehtyä varmaan blogiini erittäin huolella, koska pelkkien esitietojeni perusteella ei olisi näin hyvin osannut palloa tehdä.

Viimeisenä kerästä paljastui metallinen HelloKitty hedelmäkarkkirasia ja karkkirasiassa oli lankavyöte, jossa paljastui lähettäjä. Oli ihan pakko lukea pariin kertaa, en meinannut silmiäni heti uskoa! Sillä lähettäjäksi paljastuikin Willasukka, Villasukan blogista. Joka päivä ollaan melkein "samoilla linjoilla", miten saikin pidettyä salaisuuden. 

Kiitos Hanne ihanasta Taikapallosta, se ilahdutti todella kovin, osasit yllättää minut täydellisesti! Langan väri&pehmeys ja kaikki oli niin justiinsa oikein, eikä vähän sinnepäin! Luulenpa, että sain koko vaihdon mahtavimman taikapallon. Ja nyt tekemään taikoja: Maija-langasta jotain itselleni<3

Voi miten minä olen iloinen tänään, vaikka on niin synkkä ja harmaan sateinen päivä =)

EDIT 8.2.

Nyt minun lähettämä taikapalloni on löytänyt omistajalleen, joka on Neili, Neilin neuleet -blogista. Ystävänpäivän kunniaksi lähdin kokoamaan palloa toivevärin mukaan ja tälläisen sydänpalleroisen pikkuyllätyksineen laitoin matkaan: