Ekaan palstaprojektiin en tänä vuonna saanutkaan mitään aikaiseksi. Taustalla tuolla on menossa tyttären wanhojen päivän puvun teko. Mutta viikon kaksi projektiin lähdin mukaan, että sai vähän muuta puuhaa välillä.

Aiheena oli "pehmeä eläin" ja idea oli aika lailla haussa kunnes keskiviikkona tuli uusi Avotakka ja siinä esiteltiin lasten huoneen sisustusta. Yhdellä sivulla näytettiin virkattuja pehmoeläimiä ja kirahvista tuli heti hyvä fiilis. Niinpä aloin vastaavaa virkkaamaan. Nyt pitää kyllä sanoa, että en yhtään tiedä oliko lehdessä myös ohjetta tähän hommaan, kun itse vaan ihan kuvan perusteella aloin virkkailemaan. Eli ei kannata ainakaan mennä innostuttuaankaan ostamaan Avotakkaa ohjeen takia, ellei varmistu onko siellä myös sellainen. Tosin kyllähän tuo varmasti onnistuu ilmankin.

Kirahvi sai nimenkin teko vaiheessa, katselin sitä ja juttelin sille (joo-o... vähän on tylsää mulla ;) ) ja sitten tokaisin, että kyllä sinä olet hyvä tyyppi. Kaveri sai nimekseen Tyyppi. Nyt siitä on ollut kiistaa, kenen tuo oikein taas on. Mutta kai hän on sitten mun ja vierailee lasten vieressä yöt tasapuolisesti kaikilla halukkailla. Viimeyön oli Eeliksen vieressä.

Tämän viikon aiheena onkin säilykepurkki, voittajahan saa aina tämän leikkimielisen kisan seuraavan viikon aiheen valita. Sanomattakin lienee selvää, että musta tämä palstaprojekti on ko. keskustelupalstan parasta antia. Eli kiitos PikkuInkkuli tästä kivasta projektista tätäkin kautta. <3