eli kyseessähän on jälleen palstaprojekti. Viikon kahdeksan aiheena oli rasian väkertelyä. Itse halusin ehdottomasti tällä kertaa tehdä jotain pyöreää, ja päädyinkin antamaan pringlespurkille "uuden elämän" pienenä keijukais-aarre-rasiana.

Leikkasin pringespurkin sopivan korkuiseksi, mittasin siihen sopivan palan tapettiboordia. Tällä boordilla on paljon tunnearvoa minulle, se kun on entisen kotimme oman makuuhuoneeni seinällä kiertänyttä boordia. Tai siis sitä mitä siitä jäi yli kun huone joskus silloin remontoitiin vuonna 2001. 

Kannen reunaan ja rasian alareunaan liimasin helminauhaa, se on sellaista helminauhaa muuten jota ostin ison kiekan meidän häitämme varten vuonna 1994. Nyt tuo helminauha alkaakin olemaan jo kokonaan kulutettu.

Kannen nuppi löytyi nappirasiasta, se on joidenkin Aten vanhojen farkkujen varanappi, oli siellä nätisti muovipussissaan, sellaisessa missä ne varanapit ja -nepit yleensä vaatteissa roikkuu ostaessa. Ja pussin päälle oli kirjoitettu kalvotussilla "Aten farkut".

Eikö olekin suloisia nuo keijut? Niitä katselin usein Leeviä, Eelistä ja Ellaa imettäessäni. Boordi oli asennettu huoneeseemme tosi tummalle siniselle tapetille katsekorkeudelleni.