Bataatti siis tosiaan lillui maljakossa maaliskuun puolivälistä alkaen, siihen ilmestyi yksi pieni juurihaiven, joka kuitenkin mätäni melkein heti. Jossain vaiheessa aloin epäillä josko bataattini olisi väärinpäin, vaikka muotonsa puolesta oli olevinaan oikein. Kääntämisen jälkeen bataatti alkoi kasvattaa pieniä lehtiä nykyiseen yläpäähänsä, mutta juurista ei ollut vieläkään tietoa. Viikko sitten istutin bataatin lopulta ruukkuun, vaikka niitä juuria ei näkynyt edelleenkään. Katsotaan mitä tästä nyt tulee... ikinä ei ole bataatti näin huonosti kasvanut mun ikkunallani kyllä. Mutta lehdet näyttää ihan hyviltä ja niitä on ihan mukava määräkin.

Pääasia olisi, ettei niitä vihulaisia ötököitä nyt tulisi :(

Eilen oli Mikan synttärit <3. Juhlittiin jo sunnuntaina, kakkukuva löytyy täältä. Saimme lahjaksi Mikan kanssa kummipojalta perheineen (mulle synttäriksi ja nimppariksi ja Mikalle synttäriksi) kolme marjapensasta!!! Ihana lahja. Lajikkeet olivat: kaksi Hedda -mustaherukkaa ja yksi Valkoinen hollantilainen.

Eilen synttärin kunniaksi kokeilin Maku lehdestä (1/10) peltileipäohjetta, ja olikin tosi hyvä ohje, kaksinkertasena tein ja molemmat pellilliset katosi samoin tein keiton kera.

Tylsästi täällä on nyt sitten satanut aivan valtavasti, juuri kun saatiin pelto kuntoon äestettyä. Ei sinne ole mitään asiaa vähään aikaan. Saas nähdä koska saadaan perunat maahan :(