Tänään oltiin miehen ja 12v pojan kanssa huutokaupassa... ja olihan siellä tavaraa jos jonkin moista. Mikä lie, että ensin kun näytti siltä, että enhän täältä mitään koeta edes huutaa... ja sitten kävi niin, että onneksi oltiin pakettiautolla liikkeellä. Ensin siinä taisi jää kotiin viemisiksi kaulauspuut ja pyykkinuija. Hyvä, kun tota rekvisiittaa tuli, kun juuri sain muuten pyykkilaudan :D.

Sitten hups minusta tuli kuokan, jääsahan ja sirpin omistaja. Hetken päästä ostettiin keinutuoli ja viimeiseksi Ellalle sänky. Ellalle on pitkään ollut hankinnassa sänky Ikeasta, mutta kyllähän tämä sen taitaa voittaa ja tuli halvemmaksikin. Ja onhan se ihan oikeaa koivua sentään, kunnon käsityönä vielä tehty.

Vähän (lue erittäin paljon) mussa on sitä Sulo Vilenin vikaa, että kun halvalla saa, niin  onhan se sitten ostettava.

Tässä tämä meidän neidin uusi sänky.

Ella on muutenkin kaikkea uutta saanut, uusista essuista ei ole vielä kuvaa, mutta Sukkasadossa neuloin hänelle Novitan Marjaretki langasta Puolukkapolvisukat... hänen omasta pyynnöstään. Tässäpä hän poseeraa meidän olkkarissa mun rukkini vieressä, tuollaisiakin olisi huutokaupasta helpolla saanut, mutta tämä sattuu olemaan rahassa mittaamattoman arvokas... rakkaan mummini, joka myös kummitätini oli, vanha rukki, jota niin monet kerrat olen lapsena saanut jo polkea. Nyt se on vielä käyttökunnoton, kun huolto on kesken.

Kuvassa pikku-Tinttimme sukat on asiaan kuuluvasti makkaralla.

Sitten olen säilönyt kurkkuja, tehnyt lisää kurpitsasäilykkeitä, pakastanut mustikoita (yhä vaan niitäkin) ja kanttarelleja, kuivannut suppilovahveroita ja porkkanoita ja keittänyt mehua ja neulonut vielä nämä kahdet sukat Sukkasatoon, toiset on palokuntamiesten sukat kokoa 45, Seiska veikasta ja toiset pienet vauvan kokoa Mustikkaretki -lankakerän lopusta. Uutta on jo tulollaan satoja varten.

Tosi kiva viikko on ollut, etenkin kun käteni on toipunut lähes ennelleen, vielä vähän voimaa puuttuu, mutta limapussin tulehdus on tainnut hellittää. Kun vaan ei ikinä enää moista riesaa tulisi.