Syyskuun teemana SLY16 kierroksella on ollut tunnelmaa syysilloissa. Hain pakettini jo muutama päivä sitten postista, mutta en ole ehtinyt postaamaan siitä sairastumisien takia. Mutta nyt alkaa tilanne olla joten kuten hallinnassa. Ja ilokseni sain kuulla eilen illalla vielä olevani korpraalin äiti, joten tunnelma alkaa olemaan varsin hyvä taas.

Mutta sitten yllätykseeni:

Ensinnäkin kortti, jossa kivalta vaikuttava resepti suklaa-kookospaloihin... menee kokeiluun! Ja sitten kuulumisia, oli ikävä kuulla että olit joutunut varkauden uhriksi, toivottavasti asia selviää. Paketti ei ollut mitenkään pieni, joten aivan turhaa pahoittelit sitä.

Paketista löytyi:

Pari bountypatukkaa nam-nam :p

Tomusokeria

Luomukaakaojauhetta

Pussi kookoshiutaleita

Tazza hot chocolate juomaa useampi kappale

Luomu mustaherukkateetä myös useampi pussi

ja soma kynttilälyhty, jossa allergia ja lapsiystävällinen kynttilä (patterikäyttöinen siis).

Kiitos kivasta paketista ja reseptistä! Tykkäsin kovin... tuo kynttilä on muuten ihan ehdoton myös tälläisten hieman jo lahopäisten ihmisten käytössä kuin minä, kun saattaa tuo kynttilä jäädä yksinään palamaan. Lukeehan niissä aina, älä jätä ilman valvontaa... mutta ne tuhat työtä ja ajatusta, no, jossain kohdassa kynttilät unohtuu sitten. Tämän kanssa ei tarvitse olla niin huolissaan.

Ensikuuhun ystäväiseni; äkkiä on aika mennyt, viimeinen kuukausi ja paljastusten aika on ihan kohta käsillä.

Minna