Joulukuussa Salaisessa Leivonta Ystävässä on teemana "perinteinen joulu". Tälläkin kertaa sain aivan mahtavan yllärin ystävältäni.

Pakettini sisälsi:

*Ihanan joulukortin toivotuksineen.

*Perinteisiä joulureseptejä, ihania limppuohjeita, kummitädin ohje menee aivan varmasti ensimmäisenä kokeiluun... satuin juuri ostamaan nimittäin maltaitakin, minttu-jäädyke kuulostaa myös niin hyvältä, että pitää pika puoliin testata. Omien ohjeiden lisäksi paketista löytyi Bruno-Eskimon joululeivontavihkonen, siinä myös useita kivalta vaikuttavia ohjeita.

Sitten löytyi:

*Omena-kaneli-marmeladia tuubi, aivan uusi tuttavuus minulle... saatanpa tehdä Slyn neuvon mukaan niitä sarvia siitä. Joka tapauksessa oikein tervetullutta vaihtelua luumuhillon tilalle vaikka joulutorttuihin.

*Paketti taateleita, näistä teen sitä salaattia, johon sain myös ohjeen: taateleita, mandariineja, jäävuorisalaattia, kurkkua ja paprikaa... eikös vaikutakin tosi herkulliselta? :p Voi olla, että meillä ei miesväki välitä tästä... mutta tiedän jo etukäteen, että tämä yhdistelmä vetoaa minuun  (vaikken ennen olekaan taateleita salaattiin laittanut)... ja summa summarum jää enemmän herkkua itselleni :D 

*Kookoshiutaleita

*Kardemummaa

*Hauska piparkakku-ukko muotti... kolmiuloitteinen sellainen. Pipareita en ole vieläkään oikein ehtinyt tänä jouluna leipoa, ehkäpä nyt on sitten jo pakko, että pääsee kokeilemaan tätä veikeää muottia. Tai sitten vaan nuoriso jatkaa, sillä useamman taikinan kyllä olen jo ehtinyt tehdä... ja aina vaan on kattila tyhjä, vaikka kuinka sitä tekee lisää.

*Kauniita jouluisia servettejä ja tonttukoriste.

Kiitos Salaiselle Ystävälleni ihanasta jouluisesta paketista, huomasi kyllä, että se oli ajatuksella taas koottu; limput ja perinteet, kaikki! Mukavaa Joulua Sinullekin. Tammikuu onkin jo kierroksen viimeinen kuukausi, niin tämä aika nopeasti vaan kuluu.

Minna