Sain aivan ihanan tunnustuksen. Kiitos Janetti! 

Tunnustuksessa vastataan viiteen kysymykseen ja lähetetään tunnustus eteenpäin viidelle ystävälle.

1. Lempiruoka: Lihakeitto

2. Lempimakeiseni: Bountysuklaa

3. Lempiluettavani: Luen nykyään hyvin vähän mitään, en ole vieläkään selvinnyt opiskeluvuosien lukuähkystä. Hyllyssäni on ollut Myrskyluodon Maija, yksiin kansiin nidottuna, pitkään aloitettuna ja välillä sitä luen eteenpäin. Mieluiten luen käsityökirjoja ja Stephen Hawkingsin tieteiskirjoja maailmankaikkeuden fysiikasta.

4. Mieluisin tapa tehdä käsitöitä: No, mahdollisimman usein ja pitkään ja kaikilla mahdollisilla tekniikoilla ;) yleensä neulon tai virkkaan olkkarin nojatuolissani, mutta neulon myös aina vähänkin pidemmillä automatkoilla, sitten parvekkeella, terassilla, uimarannalla jne.

5. Lempielokuva: Tosi vaikea kysymys, koska tykkään tosi monista elokuvista. Kummisetä on suuri suosikkini. Heräämisiä, Kaunis mieli, Rambot, Platoon, Vihreä maili, Geishan muistelmat... listaa voisi jatkaa pitkään. Helpompi on sanoa mistä en pidä, esim. Simpson movieta en suostu katsomaan.

Ja laitan tämän tällä kertaa eteenpäin:

Intsulle

Riinalle

Kesän lapselle

Pamille ja

vielä Tindelle Puikotellen blogiin

Kyllähän näitä olisi voinut enemmänkin jakaa etenkin kun on kovin vaikea valita kenelle laittaisi. Kaikkihan tämän tunnustuksen olisi ansainneet kyllä.