Laitettiin Ellan, jota meillä kaikki kutsuu Tintiksi (jos joku ei tiedä vielä), perunat kasvamaan!!! Tuossa ne on olleet itämässä pari viikkoa ja perjantaina sitten laitettiin ne soikkoon mullan alle.

No, se soikko näytti tosi tylsältä, kun pelkkää multaa vaan... niin keksittiin Ellan kanssa, että jos laitetaan tuo ränsistynyt ruukkubasilika siihen kanssa kasvamaan ja sitten löytyi vielä itänyt sipuli kaveriksi. Vauhtiin kun päästiin, niin kylvettiin vielä persiljan siemeniäkin siihen. Saas nähdä millainen tuosta meidän "keittiökasvimaasta" tulee, kun siitä alkaa jotain itää :D

Istutettiin myös kaupan rosmariini saviruukkuun ja tuossa joukon jatkona on vielä Ellan viime syksynä istuttama omenapuu. Hän laittoi ulkolaisesta omenasta siemeniä ruukkuun, ja niistä kaksi lähti kasvamaan. Toinen valitettavasti kuukahti alkuunsa, mutta toinen on nyt oikein innostunut lykkäämään uutta lehteä. Omenapuu on ollut koko talven lehdessä, ja on muuten ensimmäinen omppupuu kun on ikinä onnistunut näin pitkälle pysymään hengissä meillä, kun on muksut siemeniä ruukkuihin istutelleet.

Ja kiitos kaikille ihanista kommenteistanne! On todella kiva lukea niitä <3