Lähdin keväällä mukaan Kesäkassi 2011 vaihtoon, aika jännittävä juttu. Piti tehdä jollekin kassi ja sitten saisi postissa itselleen jonkun muun tekemän kassin. Piti antaa jotain tietoja toiveistaan yms kassin tekijää varten, en edes ihan tarkkaan muista mitä laitoin siihen kyselyyn.

Ja heti alkuun syvimmät anteeksipyyntöni, etten ole saanut aikaisemmin tätä postausta tehtyä. Aloitin joku aika sitten työkokeilun ja lisäksi viime viikonloppuna pidemmän ajan kiihkeä suunnittelu- valmistelutyö huipentui aivan mahtavaan partioleiriin... joten en edes yrittänyt alkaa tehdä postausta saamastani mahtavasta kassista juuri ennen leirille lähtöä. Kun perheestä lähtee kuusi ihmistä viikonlopun leirille... hmm... voitte ehkä kuvitella millaista esimerkiksi pakkaaminen on :D

Mutta nyt sitäkin enemmän kiitoksia sydämeni pohjasta!

Tämän aivan mahtavan virkatun kesäkassin minulle on tehnyt Sabiina. Hän pahoitteli Niiskuneiti kortissa, ettei se ole ommeltu, taisin laittaa siihen kyselyyn, että vaikka ommeltu kassi. Mutta tosiaan tämä on virkattu ja aivan mahtava ja niin huolellisesti tehty, aivan hirmuisen vaivan olet nähnyt tätä tehdessäsi ja se todellakin ylitti kaikki odotukseni. En ole sitä vielä uudistanut, mutta aivan varmasti tämä ihanuus tulee käyttöön!

Kiitos Sabiina!

Itse tein kassin Ingelle! Hän toivoi kukkakassia HM tyyliin tai vanhoista farkuista tehtyä kassia. Ompelukoneeni ei oikein farkuista tykkää, joten yritin saada aikaan jonkinlaisen kompromissin. Niinpä valmistui tämän näköinen kassi...

Kassiin toivottiin mahtuvan miniläppärin ja A4:sia, muistitikkuja yms. Ajattelin, että kannattaa tehdä vähän reilumpi kassi siis, mutta jonka voi halutessaan taittaa vähän pienemmäksi kääntämällä päädyt sisään. Toivottavasti tämä toimii:

Yllättävän vaikeaa tehdä kassia muuten toiselle! Vaikkakin tosi kiva vaihto tämä oli... voisin lähteä vastaavaan mukaan uudestaankin.